Szerintetek ha napi rendszerességgel eljárnék futni, nem sokat csak kocogni ilyesmi akkor kb mennyi idő alatt fogynék?
Figyelt kérdés
nem vagyok kövér csak husi2011. máj. 16. 19:11
11/11 anonim válasza:
"érdekes amikor régebben mindennap eddzettem egy hónap alatt lefogytam:)"
És vissza is híztad utána. Ebből látszik, hogy nagyon rosszul állsz hozzá. Nem 1 vagy néhány hónapig kell futni, hanem rendszeresen, és totál nem érdekes, hogy mennyi idő alatt fogysz le, a jó alak tartásához kell ugyanis a rendszeres edzés és/vagy diéta.
De nekem volt tapasztalatom ebben, a 195 centimmel mikor elkezdtem futni, 100 kilós voltam, 1 évvel később 85. De abban heti 8 futás is volt néha, de átlag 5 mindig megvolt. A 3 ezer méterem ezen idő alatt 16 percről 11-re javult, mindezt úgy, hogy a 4 perc/km tempót még 20 km-en is tartani tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!