Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Neki álltam két kezessel...

Neki álltam két kezessel bicepszre edzeni.7-7 kg. Milyen rendszerességgel és sorozatban csináljam? Pl.4x8 vagy valami ilyesmi. És közöttük mennyi pihenő lehet, valamint hányszor csináljam meg? 16/F

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is.
2011. máj. 12. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel a bicepsz kicsi izomcsoport, ezért nem kell sok pihenőidő 1,5 perc sztem elég sorozatonként. Csinálsz más gyakorlatot is bicepszre?
2011. máj. 12. 23:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem. Kezdő vagyok e téren. Milyen gyakorlatokat tudnék még csinálni? És a 4x8-at hányszor csináljam meg??
2011. máj. 12. 23:19
 3/4 Fittgirl84 válasza:

Dinamikus edzés, 5*12 bőven mehet rá.

non-stop bicepsznél nincs pihenő.

páros bicepsznél max 30 mp elég.

Gyorsabb az izom fejlődése, dinamikus kis súlyos edzésnél.

A hét kg kezdésnek sok, megerőlteted, és akár le is szakadhat. Független attól , hogy férfi vagy 3-4 kgnál ne legyen több a kezdő súly amivel neki állsz a bicepsz fejlesztésének, főleg, hogy a formás kar érdekében, a tricepsz gyakorlatokat is csinálnod kell.

lórúgás párosan 5*12 3kg

álló tricepsz non stop 3 kg

oldalemelés előreemelés felváltva 5*12 3 kg .

és a bicepsz amit írtam. ezeket mind csinálni kell ahhoz, h a karod formás legyen, és ne legyen irreálisan nagy a bicepszed a többi izomcsoporthoz képest ami a karodon van.

2011. máj. 13. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy egy héten 1x max. 2x elég kivégezned a bicepszed.
2011. máj. 13. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!