Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha focizok...

Miért van az, hogy ha focizok tudok futni, viszont ha csak úgy kimegyek, akkor már kevésbé?

Figyelt kérdés

Tegnap is előfordult ez, és sokkal nehezebben bírtam a futást, igaz aszfalton is futottam (terem focicipőben), most vettem és szeretném bejáratni gondoltam kimegyek benne. Lehet az új cipő okozta? azért futok, mert mostanában felszedtem 1-2kg-t is, szeretném leadni, kitűnök a barátaim közül a testem miatt és zavar :D

16f

2011. máj. 12. 14:22
 1/2 anonim válasza:
Fejben kell keresgélni. Foci közben van kedved, összpontosítasz, simán megy. Ha simán kell, biztos kedvetlenebb vagy, vagy esetleg magadba sulykoltad, hogy úgy nem megy. Meg kell próbálnod a maximumra törekedni, előtte kiüríteni a fejed, elhitetni magaddal, hogy mindig gyors vagy. Hisz ha foci közben megy, máskor miért ne menne?
2011. máj. 12. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy nincs állóképességed. Meg attól függ mennyit nem bírtál, pl ha 10km-t azt nem mindenki bírja csak úgy elsőre olyan jól.
2011. máj. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!