Miért van az, hogy ha focizok tudok futni, viszont ha csak úgy kimegyek, akkor már kevésbé?
Figyelt kérdés
Tegnap is előfordult ez, és sokkal nehezebben bírtam a futást, igaz aszfalton is futottam (terem focicipőben), most vettem és szeretném bejáratni gondoltam kimegyek benne. Lehet az új cipő okozta? azért futok, mert mostanában felszedtem 1-2kg-t is, szeretném leadni, kitűnök a barátaim közül a testem miatt és zavar :D
16f
2011. máj. 12. 14:22
1/2 anonim válasza:
Fejben kell keresgélni. Foci közben van kedved, összpontosítasz, simán megy. Ha simán kell, biztos kedvetlenebb vagy, vagy esetleg magadba sulykoltad, hogy úgy nem megy. Meg kell próbálnod a maximumra törekedni, előtte kiüríteni a fejed, elhitetni magaddal, hogy mindig gyors vagy. Hisz ha foci közben megy, máskor miért ne menne?
2/2 anonim válasza:
Vagy nincs állóképességed. Meg attól függ mennyit nem bírtál, pl ha 10km-t azt nem mindenki bírja csak úgy elsőre olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!