Hy, szerintetek gáz ha este fele kimegyek lépcsőzni a vasútállomásra sajna máshol nincs lehetőség szerintetek hülyének néznének?
Figyelt kérdés
mármint megnézném mikor jönnének a vonatok és akkor próbálok úgy menni h elkerüljem a tömeget de sztem így is úgy is lesz egy két ember ott2011. júl. 19. 14:57
1/6 Teszto válasza:
nem gáz. sportolni sose gáz ,aki pedig megbámul emiatt az életében nem sportolt. és had ne mondjam h ezek után ez mégis kinek ciki. eddzél csak ahogy és ahol jólesik, a többit meg szard le ;)
2/6 anonim válasza:
én azért nem mennék ki, mert nálunk nem valami biztosnágos meg teli van csövesekkel. de egyébként nem gáz.
3/6 A kérdező kommentje:
jól van köszönöm szépen nálunk szerencsére nincsenek csövesek:) 7-8fele még sztem nem para:)
vmeik nap kilátogatok :)
2011. júl. 19. 15:24
4/6 anonim válasza:
Senki nem néz majd hülyének. Aki mégis az vagy 12 éves csitri vagy a biztonsági őr lesz. A biztonsági őrnek elmagyarázod, úgy is meg fogja engedni, feltéve ha van, nálunk itt nincs, bár lépcső se :D
5/6 anonim válasza:
Szerintem sem gáz abszolút. Különben is mit foglalkozol másokkal? Szard le őket, ha valaki ebben leli örömét h néz, akkor had nézzen, arra koncentrálj amit csinálsz, a sok idióta meg bámuljon, valószínűleg nem a sportolók hanem a kövér disznók és a kis krvák fognak maximum, azokat meg te is kiröhögheted
6/6 A kérdező kommentje:
köszy mindenkinek a biztatást:)
2011. júl. 20. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!