Edzés után érdemes várni egy kis időt mielőtt kimegyek a hidegre?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy edzés után mennék haza rögtön, lehet hogy azért fáztam meg mert rögtön kimentem a hidegre.
Kabát volt rajtam.
2011. jan. 8. 22:36
1/3 anonim válasza:
Ha van rajtad kabát, sapka, sál, plusz megtörölközöl, és nincs rajtad nedves ruha, akkor szerintem nem lesz nagy bajod. Én pl. kifejezetten örülök, hogy ilyenkor kicsit ki vagyok melegedve, és nem fázok annyira.
2/3 Saten ҉ válasza:
Én edzés után szoktam még tolódzkodni, húzódzkodni kint a réten jól megizzadva aztán még futok is egy-két kört. Baromi ritkán szoktam megfázva lenni, pedig amire a tolódzkodásig eljutok hót víz vagyok
3/3 anonim válasza:
Nekem a vitamin pak kivédi a megfázást :D Imádok kimenni egyből a levegőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!