-Milyen Szteroidokat ajanlanatok?
Antiösztrogeneket is hozza Es mindenfele mas hormonokat T3 esetleg T4 Tesztoszteron helyreallitasara is.?
Es milyen kiegszitőket hozza Proteinok es sok mas dolog?
Vannak direkt erre a célra szakosodott sportüzletek, ott biztosan adnak célravezető tanácsot, HA szakember az illető.
De gondold meg, hogy érdemes-e most elkezdeni a szteroidok szedését. Megéri-e ez Neked? Később megbánhatod!
A szteroidok: inj. Solu-medrol, Diadreson F Aequsom, Prednisolon, Medrol, Methylprednisolon, és így tovább, de jó tudni, hogy kétélű fegyverek.
Vannak olyanok, mint Te akik bika csávók szeretnének lenni, de Bikák lesznek a legkevésbé, csak tészta pasik, és a mutató nem fog csak félhaton lógni.
Azok, akik auto-immun betegek , asztmások, PCP-sek, szerv transzplantáltak, és KÉNYTELENEK ilyen SZTEROIDOKAT kapni életben maradásuk, vagy jobb ÉLETMINŐSÉGÜK érdekében, szenvednek a MELLÉKHATÁSOKTÓL, Te meg egészséges létedre erre vágysz?
30 éve vagyok a mentőknél, és 23 éve vagyok mentőorvos. Sok egészségesnek tűnő ember váratlan halálánál voltam jelen, akikről kiderült, hogy nyomatták nekik a steroidokat, a tesztoszteront, meg mindenféle vitamint, meg olyan gyógyszereket amiket csak a súlyos lesoványodott, és vagy, vészes vérszegényeknek stb.-nek talált ki az orvostudomány!
Remélem nem kár a "benzinért", és nem akarod a látszat miatt az egészséged feladni!
Ez koxolás kicsit hasonló a narkóhoz, először csala light-osat, aztán meg nincs megállás!
Mindenki a maga sorsa kovácsa, vagy elb@szója.
Barataim Köszönöm szepen a valaszokat Jo Csávok vagytok Tenyleg Főleg az orvos aki azert ert hozza!
Igen sok szteroidot rossz oxigenatvetelnel a sejtekben ,vagy sulyos egesi serülteknek adjak a Katabolizacio ellen !Vannak Melyeket rakos megbedekedeseknel adjak akar nőknek is!Vannak melyeket a nőknel az ovulació elereseben adjak !Hogy teherbe essenek persze! Sok mas Van meg Csontvelőbetegsegekben,Csontritkulasokban!Mert egyes Szteriodok hozzajarulnak az asvanyi anyagok felszivódasaban es föleg a Calcium beépüleseben!
Köszi a valaszokat De van valaki aki esetlek Pozitivabban is hozza allna?
Én a helyedben legalább elgondolkoznék rajta, hogy még azok közöztt is, akik gyúrnak miért ez a hozzáállás. Világ életemben sportoltam, olyan sportágat ráadásul ahol nem gyenge emberek vannak. Mindenki rendesen pakolta magára az izmot, de ilyen hülyeségeket márcsak a doppingvizsgálatok miatt sem szedhetett senki.
Mégis úgy néz ki mindenki, hogyha kihúzná magát előtted, akkor igen gyorsan futásnak erednél.
Nem heti 4 edzéssel, fél év alatt kell így kinézni, hanem hosszú évek napi több óra edzésével. Még így is mindenféle bajod lesz, szigorú orvosi felügyelet mellett.
Olvastál 10 oldalt a témáról, és azt hiszed, hogy ez már tudás, nem gondolkoztat el, hogy egy endokrinológus az orvosi egyetem után még évekig tanul, hogy letehesse a szakvizsgát? És ők se teljesen hülye emberek, bár látom, te úgy gondolod, hogy te okosabb vagy náluk és félinformációkból jobban érted a témát mint ők.
Ha te ki akarod nyírni a mellékvesekérged, fel akarod borítani a hormonháztartásod, haza akarod vágni a májadat, úgy döntessz, hogy a heréidre tulajdonképp már nincs szükség, szíved joga. Csak nem csodálkozz rajta, ha nem nagyon találsz a legalább írni-olvasni tudó emberek között olyat aki segítene neked ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!