Meg lehet tanulni 2 hónap alatt spárgázni otthon egyedül?
Bakker,ez nagyon cink lesz,ha megteszed.
Érettségi bankett,mindenki örül,ünnepel és odaállít egy depis kötözködő,akit pofán verdesnek és kinevetnek.
Lányok terén nincs önbizalmam
És mégis miről beszéljek? Nem írhatom le ide az egész életem h mi, mi miatt van ugyse érdekel téged az szerintem, untatni se akarlak...
Háháháh... öcsém... még azt mondja depis
lehet h van bennem egy adag de erről nem én tehetek hanem az emberek akik ilyenné tettek, de nyugi járok pszihologushoz majd helyre rak nem adom fel ilyen könnyen és mondom: ha nem kötekednek, ha nem erőltetnek semmit, akkor nem lesz gond.
Sorry ,csak most olvastam el amit irtal a bunyo okarol .... nos egyreszt erre az a valaszom ,hogy miert nem akarsz inni egy keveset?? Erettsegi buli van ,inkabb igyal meg valamit ,legyen jo kedved es szorakozz.
De ha nem hat nem.Ha nem iszol,ők meg részegek lesznek ,akkor ha bunyo lesz tenyleg elonyben vagy.
"engem nem sokan ismernek, csajok pláne nem és sose járok sehova, mert nincs önbizalmam és pszihés betegségeim vannak egy multbéli hosszas esemény következtében, amit nem mondok el, mert ugyse értenéd meg"
Amugy van vmi elkepzelesm rola h mi lehet a gond.En is voltam hasonlo helyzetben évekig, en is k*rvara egyedul voltam es csak magamra szamithatam.Es nekem is voltak hasonlo gonjdaim.
"am meg még szűz vok és ugy néz ki h sokáig az is maradok"
Ha gond van a cerkaval ,mennyj el orvoshoz.
Ha nem ilyen gond van ,akkor meg nem ertem h miert maradnal meg sokaig szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!