Meg lehet tanulni 2 hónap alatt spárgázni otthon egyedül?
Figyelt kérdés
Nagy bunyóra készülök, én vs all lesz egy bulin (az 1.), és fel kell készülnöm, hajlékonyság kell, hogy jól lerugjak mindenkit :D. Van amugy 2 boxzsákom, azzal edzek...2011. ápr. 23. 17:53
1/68 anonim válasza:
Ha márászkodásra készülsz,akkor nem kell spárga,sőt fejre sem kell rúgni.De még a zsákolás sem jó hozzá igazán.
Kesztyűzz pár haverral az felkészíthet a bunyóra.
http://www.youtube.com/watch?v=-X3z_lION4Q
Ilyeneket csináljatok.
Egyébként meg igen,2 hónap alatt le lehet menni spárgába.
2/68 A kérdező kommentje:
Nincsenek haverjaim, mondjuk úgy hogy őket ("haverjaim") akarom szétverni az elmult 12 évért. Csak egymagam tudok felkészülni.:D
2011. ápr. 23. 18:34
3/68 anonim válasza:
Neked nem spárga,kell hanem ész!
4/68 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Nem vagyok hülye, csak kemény, de még keményebb kell hogy legyek
2011. ápr. 23. 18:40
5/68 lóf4szJankó válasza:
:D:D:D
ezen nagyon nevettem ... en vs. all :D:D
ki vagy te bruce lee unokaja???
6/68 anonim válasza:
bezzeg egy cigányputri elott egyedul nem lennél olyan kemény.
7/68 A kérdező kommentje:
Chuck Norris fia vagyok :D, nem Bruce Lee xD
2011. ápr. 23. 18:54
8/68 A kérdező kommentje:
Mi van a cigányokkal?
Én magyar vagyok, a cigányok csak bandába kemények egyedül meghuzzák magukat, csesznyék, az a kemény aki egymaga van
2011. ápr. 23. 18:55
9/68 lóf4szJankó válasza:
Es te kemeny lennel egymgad 5-6 cigany ellen????
Vagy csak otthon a gep elott vagy kemeny???
Amugy hany eves vagy ,es mer gondolod magadrol hogy olyan k*rva kemeny vagy ???
10/68 A kérdező kommentje:
Hmm.. elhiheted hogy kemény vagyok, amugy 18 és fél vok, és kerülöm a cigányokat, figyelmen kívül hagyom őket, azok se tudnak mást csak ok nélkül kötekedni...
2011. ápr. 23. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!