Lehetek izmos ha nem szedek semmit? (se koksz, se tömegnövelő, se fehérje)
Fél éve járok kondiba heti 3-4 alkalommal,de eddig kb 4 kilót híztam. Nem látszik rajtam hogy izmosabb lennék, én észre vettem magamon egy kis változást de nem annyira feltűnő, még mindig nagyon vékony vagyok.
Eszek rendesen, egy nap többször is. Pénzem nincs tömegnövelőre vagy fehérjére, kokszolni meg nem akarok.
177cm vagyok és 60kg
Kérdező!
A fehérjével meg a táplálékkiegészítőkkel nincs semmi baj, viszont a tömegnövelőket és a kokszokat felejtsd el.
Ostobaság a tömegnövelőket a kokszok mellé sorolni, mivel sima TÁPKIEG. Egy másik kérdés alatt is vita van ebből, de szeretnélek megkérni arra, hogy leírd, hogy KONKRÉTAN mi az ami káros a tömegnövelőkben!
(és ne az aszpartámot említsd! )
Tomegnovelovel sincs semmi gond, csak jobban jarsz, ha magad rakod ossze.
Es tapkieg nelkul is lehet fejlodni, mivel a kiegeszitok legfontosabb idopontja edzes utan van, itt lesz hiany, de a tobbi idopontban a szilard kaja jobb.
12:04-nek van igaza, kapta a zöld kezet!
A koksztől semmivel nem leszel erősebb,csak több szutykot tart vissza a szervezeted. Ha abbahagyod a kokszolást, le is eresztesz. Ha nem hagyod abba, előbb-utóbb lefullad a májad vagy a veséd, oszt mehetsz intenzívre.
Gondold át, megéri-e.
Szegény mark86, nagyon ravasznak hitte magát a névcserével,de így is lehúzták a válaszát :DDD Ezeket a trollokat miért nem dobálják ki a rákba?
Simán lehetsz
A sok idióta Koxi-Maxi baromságaira meg ne hallgass, ezek gyenge életképtelen szarok, koksz nélkül egy legyet nem tudnának agyoncsapni, betolják a szar Napót meg Stanát oszt feszítenek mint a pók a lucernásban...szánalmas
#14 az a te legnagyobb bajod hogy csak a jeled volt körfűrész az óvodában, nem rajtad használták
kösd fel magad, és pusztulj ki a világból, te sóhaj suttyó gyökér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!