Létezik olyan tömegnövelő vagy fehérje, ami nem tartalmaz cukrot? :D
Figyelt kérdés
Már régebben gyúrtam, de abba hagytam és újra szeretném kezdeni, de most bizonyos okok miatt nem ehetek cukrot. :S Viszont szeretnék táplálékiegészítőt szedni. :D Köszi.2011. szept. 1. 13:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak olyan van, ami nagyon kevés cukrot tartalmaz.
Pl. [link]
De ha nulla cukrot akarsz, akkor csinálj tömegnövelőt házilag. Darált rizs és zabpehely + fehérje.
2/5 anonim válasza:
De hiába csinál magának, ha a fehérje is tartalmaz cukrot, leggyakrabban laktózt.
Nézz szét a tejsavó-izolátumok között, ott vannak nagyon alacsony, vagy szénhidrátmentes dolgok. Viszont hogy fogod a glikogénraktárt újratölteni, ha nem ehetsz cukrot?
3/5 TOMAtm válasza:
fehérjéből is tud a szervezet cukrot csinálni.csak ez ugye elég drága muri(2 kiló dextróz kb 1000 forint mondjuk,2 kiló f*sza protein meg 10 ezer).
van olyan cucc ami nem tartalmaz cukrot.bodybuilder.hu -n nézd meg a fehérjéket,elég olcsó oldal én onnan veszem a proteint
4/5 TOMAtm válasza:
www.bodybuildingbolt.hu bocs elirtam fentebb
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, Tomi neked főleg. :D:D
2011. szept. 1. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!