Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetek izmos ha nem szedek...

Lehetek izmos ha nem szedek semmit? (se koksz, se tömegnövelő, se fehérje)

Figyelt kérdés

Fél éve járok kondiba heti 3-4 alkalommal,de eddig kb 4 kilót híztam. Nem látszik rajtam hogy izmosabb lennék, én észre vettem magamon egy kis változást de nem annyira feltűnő, még mindig nagyon vékony vagyok.

Eszek rendesen, egy nap többször is. Pénzem nincs tömegnövelőre vagy fehérjére, kokszolni meg nem akarok.

177cm vagyok és 60kg

2011. ápr. 23. 10:49
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
12%

Mert napi majd egy kiló csirkemell aztán olcsó, mi?

Nyilván, azért veszi kábé minden testépítő, mert szeretne feleslegesen pénzt kib@szni. (a gyorsabb felszívódásról nem is beszélek)

Imádom az ilyen embereket, akik minden jobban tudnak.

2011. ápr. 23. 13:09
 12/48 anonim ***** válasza:
65%

"A koksz felhasználása a 18. században terjedt el a kohókban..." de már akkor is drága volt.

10 000, 15000 van drágább is --> 22000Ft. amit én írtam, az a fehérjebeviteled fajlagos költésgére vonatkona, ha azt írjátok 20 000 forint sok, akkor mit szólsz mondjuk 40 000 forinthoz? mert ahhoz hogy annyi féhérjét be tudj vinni, mint 20000Ft értékű jóféle fehérje-koncentrátum, ahhoz nagyon, nagyon sok csirkét meg kell enned, és az több pénz. nekem, neked, mindenkinek, aki pénzzel fizet.

agyébként kösz hogy nem oltottatok le, feljebb levezettem hogy 1 kiló csirkemellben mennyire 23g fehérje van, természetesen 100g-ot akartam írni, és így azért máshogy jönnek ki a számok is..

a lényeg mégis az, hogy tápkiegből gyorsabban felszívódik a fehérje, és írhatjátok, hogy drága, de a csirkehús is az. nem sajnos, mert a termelőjének is meg kell élnie, de ha utána számolsz (nálam pontosabban, még egyszer elnézést az elszámolásért) meglátod, hogy nem olyan drága a fehérjepor, csak tömény.

2011. ápr. 23. 13:14
 13/48 noname86 ***** válasza:
40%
volumass35 prof 23 rugó és 5 hónapig elég! whey gainer 16000 és szintén 5 hónap! tényleg iszonyatos összeg 4000 forint havonta hogy legyen értelme az edzésnek! attól hogy "tanuló" vagy még nem kötelező hulyének lenni! menj rá a matekra mert ha nekem 6 általánossal nem gond akkor elvileg te is meg tudod oldani! :DDD
2011. ápr. 23. 13:20
 14/48 noname86 ***** válasza:
29%

13:01-es neked meg megamatekfakultációt javaslok és az alapvető ismeretek tanulmányozását!

nem te voltál véletlenül hasonló témában a "conanabarbármegarásszelkróagladiátorisizmosvoltpedigaztsetudtákmiazascitek" válaszoló? :D

2011. ápr. 23. 13:23
 15/48 Gyakor ***** válasza:
100%

"1 kiló csirkemell (~23g fehérje) ha nem vásárolsz nem tudod, pontosan én sem de kb. 900-1200 Ft kilója."

Azért pontosítsunk egy kicsit, 100 g csirkemellben van 23g fehérje nem 1 kg-ban :) én 1300-1500ér veszem kilóját, szóval így a cs.mellből 23g fehérje 130-150Ft

Így kb a 100% whey pro-val sem jössz ki drágábbra, és még gyorsabban fel is szívódik, ami azért nem árt edzés után. (De ha nem nézünk egy 100% whey prot csak egy pro mix-et akkor 100Ft körül ki tod hozni magadnak a 23g körüli fehérjét,mondjuk az felszívódásban lassabb...)

Ha edzel heti 3x és csak edzés után iszol fehérjeturmixot akkor havi kb 13 adagnyi fehérjéd megy el. Kerekítsünk föl, legyen 150Ft egy adag fehérje. Ezakkor 13*150~ 2e Ft, de legyen 3000, ha veszel egy alap vitamint meg még szőlőcukrot.

Hát 3ezret havonta ne nevezd méregdrágának. Persze ehhez kéne egy étrend, de lagalább annyi, hogy próbálsz minél több húst tojást túrót halat babot krumplit, rizst enni. Aztán majd jöhet egy étrend is.

2011. ápr. 23. 13:41
 16/48 Gyakor ***** válasza:
100%
Ja, Aczél, most látom csak, hogy korrigáltad magad, akkor nemszóltam :D
2011. ápr. 23. 13:43
 17/48 noname86 ***** válasza:
0%
írjatok nekem egy egyenletet a cytogen whey pro ról mert megyek vissza melózni és nincs időm de kiváncsi vagyok! bárki írhat(köszi gyakor) :DDD
2011. ápr. 23. 13:47
 18/48 noname86 ***** válasza:
0%
amelyik gyökér meg lehúzza a válaszainkat az meg írja le mi a gond! vagy nem tudsz érvelni okos? vagy csak virág lelked van?
2011. ápr. 23. 13:48
 19/48 anonim ***** válasza:
42%

Márk :))

milyen egyenletet szeretnél? fehérjeköltségeset? Gyakor adataival számolva hamar meglesz.

Gyakor, mindenképpen köszi a kiegészítést, kissé fáradt vagyok, ilyen elszámolás becsúszik.. :/

amit meg tanultam: hogy drága a csirke!

2011. ápr. 23. 14:00
 20/48 noname86 ***** válasza:
0%

igen! hogy mennyi re jön ki 1 adag c.whey pro,de mostmár lépek...

jó nektek hogy háváj van én meg húzhatom az igát!

2011. ápr. 23. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!