Lehetek izmos ha nem szedek semmit? (se koksz, se tömegnövelő, se fehérje)
Fél éve járok kondiba heti 3-4 alkalommal,de eddig kb 4 kilót híztam. Nem látszik rajtam hogy izmosabb lennék, én észre vettem magamon egy kis változást de nem annyira feltűnő, még mindig nagyon vékony vagyok.
Eszek rendesen, egy nap többször is. Pénzem nincs tömegnövelőre vagy fehérjére, kokszolni meg nem akarok.
177cm vagyok és 60kg
GreenTea
Csak egy pár megjegyzés:
" a csirkében van csomó más dolog is, ami még kell a szervezetnek, ami meg a porokban nincs meg"
-Igen, kurv@ sok víz!
"ha porokat szedsz, akkor már nem is kell étkezni mellé, mert kiváltja?"
-Étrendkiegészítő, táplálékkiegészítő kinek hogy tetszik, mindkét alkalommal benn a nevében, hogy valamit kiegészít, nem helyettesít!
"mégis azért vakmerő lenne azt feltételezni, hogy mindenki megengedheti magának napi szinten a csirkét (főleg, ha diák és esetleg van testvére is)"
-Valóban egy diáknak a napi betevő 1-2 doboz cigiére is alig telik és a heti 1-2 bulira is keményen spórolniuk kell! Elhiszem és tudom is, hogy sok ember tényleg nem engedheti meg magának, hogy mindent megvegyen, ami ehhez a sporthoz kell, de az a probléma, hogy épp azoknak sír a szája, akik megtehetnék csak épp nem képesek felállítani egy fontossági sorrendet, vagy ebben az edzés hátul szerepel!
"saját tapasztalatom szerint, azért a rendes gyúrósok közül a legtöbb eléggé módos"
-Igen? Miből jött le neked ez? Attól hogy a profik drága autókkal járnak még ők is a szarból verekedték fel magukat. Akiket a terembe látsz sok pénzük van? Ne az apuci kedvence ßuzigyurit nézd, hanem az átlag "gyúróst"! Tényleg nagyon sok embert ismerek termekből és biztos lehetsz benne, hogy legnagyobb részüknek amije van, azért keményen megdolgozott!
"-Étrendkiegészítő, táplálékkiegészítő kinek hogy tetszik, mindkét alkalommal benn a nevében, hogy valamit kiegészít, nem helyettesít! "
tehát kiegészíti az étrendet, kaja mellé pluszban szedsz még ilyet. Akkor viszont nekem továbbra is úgy tűnik, hogy mivel az étkezésen felül veszek még ilyeneket, akkor plusz költség, hiszen kaját is veszek, meg még ráadásul ilyet is.
nem.
a "kaja" a plusz költésg, a tápkieg szintén kaja.
alapvetően, minden pénz, amit magadra költesz és nem nekem adsz, az plusz költség. !gazdaságtan!
"egyszerűen olcsóbb,tisztább,emészthetőbb proteinforrás mint a csirkemell vagy comb,vagy bármi más!"
Értem, hogy a porok csak kiegészítők, de soha senki nem magyarázta el rendesen, hogy miért nem helyettesíthetik a csirkét mondjuk. Hiszen a kommentekből az szűrődik le, hogy a csirkének semmi előnye sincsen a porral szemben.
Lehetsz izmos, mégis, mi lenne az akadálya?? Kitartóan eddzeni kell, és jókat enni.
Az ilyen noname86- meg GreenTea-féle ostoba senkiházi trollokkal ne törődj...nincs életük, feltűnési viszketegségben szenvednek, és azzal próbálnak egy kis figyelmet kapni hogy össze-vissza provokálnak meg trollkodnak közösségi oldalakon...két nagy büdös pofon dukálna az ilyeneknek :@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!