Futás miatt a térdemet szeretném erősíteni, elkélne a segítség!?
Ilyen probléma akkor szokott jelentkezni,ha nem fokozatos a terhelés,vagy gyenge nem felkészült izomzattal állsz neki futni,esetleg nő vagy.
Saját testsúllyal guggolj otthon.Teremben meg lábnyújtás és lábhajlítás gyakorlatokat csinálj a tökéletes szabályosságra törekedve.
Ízületi karbantartó a sima gyógyszertári glükózamin,vagy táplálék kiegészítő boltban vehetsz scitec arthroxon tablettát.
GreenTea
Ahogy az első válaszoló is írta, nagyon fontos lenne hogy megerősítsed az izmokat, mind a feszítőket, mind a hajlítókat! Mindkettő kell a térd stabilizálásához, viszont nem elég a fájdalom megszüntetéséhez! Mindenképp kell egy porcerősítő, akár az Arthroxon, akár egy egyszerűbb, pl Juvita. Plusz egy jó multivitamin sem ártana! A futást kicsit kapcsold pihenő fokozatra és erősíts!
Ha nem múlik a fájdalom, akkor viszont mindenképp fordulj sportorvoshoz, mert nagy szar lehet egy kis térdfájásból is!
GreenTea
A Juvitát igen, az Arthroxont pedig FitnessPont-ban, vagy bármelyik Scitec boltban.
GreenTea
Nyugodtan szedheted, semmi köze a gyógyszerekhez! Én nem ismerem az Arthroxont, mivel még sosem használtam, ami a leírásába van, az jó. Kipróbálhatod ha van rá kereted, de a Juvitánál 2x drágább.
Első vok.Én szedem az artroxont.
Annyi a különbség a többi porcerősítőhöz képest,hogy gyorsabban hat,kb 5-6 nap alatt.
1 évig folyamatosan szedd valamelyik fajtát,hogy jó kenésed legyen,esetleg újraépüljön az,ami megkopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!