Szeretném magam erősíteni valaki tud segíteni ebben? (lent. Több. )
szóval, szeretném a hasamról eltüntetni a hurkákat, nincs sok, sőt nem is nagyok, csak zavar amikor ülőhelyzetben vagyok, mert akkor összegyűrődik,és az olyan hurkás..xD
lehet hogy vicces, meg mittudomén, de én szeretném eltűntetni ezeket....16F vagyok amúgy, bmxezek, de nagyon keveset, és breaktáncolok, de azt most szüneteltetem...32-es karom van befeszítve, nem vagyok túl izmos, szeretném magam szálkásítani, vannak "szerek" amik segítenek???, erősítő szerre gondolok, és valami jó étrend is kéne,mert mindent összevissza eszek, szal, szeretném a zsírt leégetni, helyette pedig izmokat....edzést ne mondjatok,, több oknál fogva nincs rá lehetőségem, étrend kéne, étrend kiegészítők, amiket Németországban megtudok kApni, mert ott élek....ha tudtok segíteni akkor pls help o.o
itt az első oldal amit találtam róla,de ezt te is be pötyöghetted volna a google-be.
ja, ezt láttam, köszi.. :)
és a ez a szálkásító diéta érdekelne, hogy tárgyilagosan mit kéne egyek....??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!