Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik részével kezdjem,...

Melyik részével kezdjem, illetve hogyan folytassam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Testépitésre szeretnék most kitérni. Bevezetésként: 173-174

cm vagyok jelenleg, és 61 kg. 1 évig heti 5x kajakoztam, majd itthoni edzéstervet követve, minden nap 100-200 fekvőtámasz volt. Álltalában 200. Olyan helyeket is olvastam, amelyek azt irták, ez nem kifejezetten jó. Ezért gondoltam, összeállitok valami mást. Arra gondoltam: 50-100 huzodzkodás befele forditott karral, majd nagy térközzel történő fekvőtámasz.

A másik pont az lenne, hogy mikor kajakoztam, nagyon kövér voltam, utána pedig eléggé lefogytam. Egészen pontosan kb. 20 kilót. Ekkor kezdett kirajzolódni a bicepsz, tricepsz, váll-hátizom. Ezek az izmok még mindig megvannak. Viszont arra gondoltam, lehetséges, hogy az izomnövelés már elég, és lehetne szálkásitást alkalmazni, mivel a karom nagyon vastag az izomtól. Nagyjából ennyit szerettem volna. Köszönöm a válaszokat!

/ Bocsánat a "tudatlanságomért", én nem értek ehhez, csak csinálom :) /

2011. ápr. 22. 07:12
 1/3 A kérdező kommentje:

Utána átolvasva, 1-2 ponton nem igazán jó a megfogalmazás :)

Viszont azt kihagytam: a befele forditott huzodzkodás a bicepszre, a nagy térközös fekvőt a mellizomra szeretném rakni, de a mellet is inkább formálni.

2011. ápr. 22. 07:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Papa, nem értelek. Ha a karod az IZOMTÓL vastag akkor mit akarsz? Leadni az izmot? 61 kilósan nem kell szálkásítani. Hanem tömeget növelni.
2011. ápr. 22. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha meg otthon akarsz gyúrni, akkor mindenképp spórolj két kézisúlyzóra, azzal már lehet kezdeni valamit. Mondjuk húzódzkodás, fekvő, tárogatás, evezés, konc.bicepsz, bicepsz állva, lórúgás, fekve tricepsz, kitörés...

Teljes testet le tudnád edzeni.

2011. ápr. 22. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!