Szerintetek folytassam a táncolást?
Figyelt kérdés
kb. 1 éve el kezdtem itthon hastáncot tanulni videókról. Egyik barátom felkért, hogy táncoljak egy rendezvényen amit ő szervezett.
Tavaly nyáron 2 fellépésem volt, de miután elkezdődött a suli, abbahagytam. Szeretném újra elkezdeni, de gondoltam előtte begyűjtök pár véleményt.
http://www.youtube.com/watch?v=h2KLm_8D2RA
18/l
2011. febr. 2. 21:49
1/10 anonim válasza:
Feltétlenül folytasd. Így legalább ügyelsz arra nehogy elhízz.
2/10 anonim válasza:
De remélem ennél a youtube-os nál jobban csinálod, 18 évesen?
3/10 A kérdező kommentje:
Persze. Akkor még csak épp hogy elkezdtem, és az volt az első fellépésem és nagyon izgultam, úgyhogy el is rontottam egy kicsit, de a második sokkal jobban sikerült.
És annyira jó érzés volt mikor mindenki tapsolt aztán odajöttek hozzám gratulálni.
2011. febr. 3. 13:48
4/10 A kérdező kommentje:
Ja és azért választottam ilyen könnyű koreográfiát, mert a fellépés előtt 2 héttel szóltak, és még be kellett tanítanom a másik lányt is
2011. febr. 3. 13:51
5/10 anonim válasza:
Lol az a feketeruhás jó nagy bojlertestű. Meg olyan csálé is. Gondolom az vagy te.
6/10 A kérdező kommentje:
kössz, te biztos szebb vagy nálam.....
sok srácnak mégis tetszik a "bojlertestem"
2011. febr. 3. 14:50
8/10 A kérdező kommentje:
nem izgat
2011. febr. 3. 18:43
10/10 A kérdező kommentje:
köszi
2011. febr. 5. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!