Jó ez így "otthoni szálkásító gyakorlatoknak"?
Figyelt kérdés
Szeretnék szálkásítani, de konditerembe nem mennék le, mert drága és még ki tudja, mennyi macerával jár. Olvasgattam az interneten, hogy a szálkásítás leghatékonyabb formája az, ha az aerob és az anaerob mozgásformákat egyaránt használjuk. Ha hetente háromszor elmennék futni, ami lassú kocogás lenne, és hetente egyszer-kétszer intenzívebben úszni, az jó szálkásító gyakorlatkeverék lenne? Lehet persze variálni, megfontolnám hozzáértő tanácsait is, de csak ha otthon is elvégezhető gyakorlatokról van szó.
Előre is kösz.
14/F
2011. ápr. 15. 19:32
22/28 lóf4szJankó válasza:
En kb. 3hete regisztraltam ,azthittem hogy itt sok ertelmes kerdes van meg stb. ,ehhez kepest ide szorakozni,nevetni jarok .... eleg csak bemenni a fogyokura rovatba vagy keresni egy-ket ehhez hasonlo einstein gyereket es maris megvan az esti szorakozasom :D
23/28 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
gyere ide lóf@sz! ezt olvasd el! fórum! :D
24/28 lóf4szJankó válasza:
aztaaakuuurvaa :D:D ... jolvan ,megvarom a nagy duett veget :D:D aztan csatlakozom ....
25/28 lóf4szJankó válasza:
de ahogy latom ez el fog tartani egy darabig ,mig a vegere erek :D
26/28 anonim válasza:
Ne szedjél semmit, táplálkozz rendszeresen és mozogj mindennap egy órát, plusz fekvőtámasz, hasprés. Igazából a rendszerességet kell fenntartani. Maximum amit szedjél az a kálcium a csontok miatt, patikákban pezsgőtabletta formájában beszerezhető.
27/28 anonim válasza:
ti most egy 14 éves gyereket piszkáltok? ő mit tudna erről ő még kezdő és nem kéne ilyen dúrvákat mondani amúgy fekvőzz meg próbált meg az 1 kezes fekvőt de ha nem tudsz akór fekvőzz úgy, hogy tapsolsz
28/28 anonim válasza:
meg csinálj hasprést, válszéllességben fekvőt, szűken, és szélesen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!