Szeretnék szálkásítani, de konditerembe nem mennék le, mert drága és még ki tudja, mennyi macerával jár. Olvasgattam az interneten, hogy a szálkásítás leghatékonyabb formája az, ha az aerob és az anaerob mozgásformákat egyaránt használjuk. Ha hetente háromszor elmennék futni, ami lassú kocogás lenne, és hetente egyszer-kétszer intenzívebben úszni, az jó szálkásító gyakorlatkeverék lenne? Lehet persze variálni, megfontolnám hozzáértő tanácsait is, de csak ha otthon is elvégezhető gyakorlatokról van szó.
szép és jó amit leírtál nagyjából,de a szálkásítás 90%-ban az étrenden múlik! és ha kondira nincs pénzed akkor kajára se lesz! ez az igazság sajnos :(
2011. ápr. 15. 19:34
2/28 A kérdező kommentje:
A kaja - ha nem extra porok és mindenféle plusz vacak- nem probléma, hiszem nem falok szemetet (gyorskajáldák), eléggé egészségesen táplálkozom, anyám biopiacon vásárol. Egyébként nem értem ezt a nagy táplálékmániát. Volt osztálytársam kenuzott, kis kövér gyerekként kezdte, és 1 év után a lányok már csak "görög istennek" hívták. Pedig Ő aztán megevett mindent, és nem figyelt soha, hogy mit eszik.
2011. ápr. 15. 19:41
3/28 anonim válasza:
jah bocsi! sok sikert!
2011. ápr. 15. 19:46
4/28 anonim válasza:
GreenTea
A kenu a csodaszer! Miért nem kenuzol?
2011. ápr. 15. 20:27
5/28 A kérdező kommentje:
Esetleg normális válaszokkal nem örvendeztetnétek meg?
2011. ápr. 15. 21:18
6/28 anonim válasza:
amig addig terjed a kis gondolatmeneted hogy "táplálékmánia" és "extra porok" meg "vacak",csak ezt tudom javasolni: [link]
2011. ápr. 15. 21:21
7/28 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak nem értem, hogy mi olyan rohadt jó abban, hogy össze-vissza szedek mindenféle port és bogyót, ami ki tudja, mit tartalmaz. Ráadásul az ilyen sok sz*rról annyi mindent hallani, hogy a buta, izomagy testépítők mennyire rosszul végzik.
2011. ápr. 15. 21:30
8/28 anonim válasza:
nem zavar fogyatékos barátom hogy rá van írva mindenre hogy mit tartalmaz és üzletekben lehet kapni(bevizsgált termékek)??
elolvastad amit linkeltem? jobban járnál mert lejáratod magad a hozzá nem értéseddel!
2011. ápr. 15. 21:33
9/28 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy ez az oldal pont arról szól, hogy kérdezzek, ami nyilván azért történik, mert nem tudok valamit. Nem gondolod, hogy nem lenne szükség akkor a nagyon türelmes és udvarias hozzászólásaidra, ha mindenki tudna mindent?
2011. ápr. 15. 21:37
10/28 anonim válasza:
nem a kérdéssel van baj,hanem azzal hogy kaptál választ és te okosabb vagy! itt 2-5-10 éve edző emberek vannak akik használják a "porokat" amiket lesz@rozol pedig lövésed sincs semmiről! ráadásul butának és izomagynak nevezel olyan testépítőket,akik 1 edzés alatt többet szenvednek a fejlődésért mint te eddig egész életed során!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!