Most akkor éget zsírt a kardio edzés vagy sem?
Figyelt kérdés
Már olvastam azt is, hogy ááá nem, az nem éget, és olyat is hogy de igenis az a legjobb a zsírégetéshez. Akkor most mivanmár? Kezdem nem érteni ezt.
És még egy kérdés. Mikor érdemes végezni a kardiot? reggel ébredés után, vagy bármikor? Mert erről is olvastam több dolgot. Aki ért hozzá kérem válaszoljon, nem rég kezdtem bele a dologba, és mostmár nemtudom eldönteni hogy mivan..:\
2011. ápr. 13. 23:52
21/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy az átlagosnál jobban kidudorodik e, én úgy látom, más még nem szólt érte, csak hát igen zavar. De akkor megpróbálok tenni érte, hátha valamennyire tudom javítani. Köszi szépen:)
2011. ápr. 15. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!