Most akkor éget zsírt a kardio edzés vagy sem?
Már olvastam azt is, hogy ááá nem, az nem éget, és olyat is hogy de igenis az a legjobb a zsírégetéshez. Akkor most mivanmár? Kezdem nem érteni ezt.
És még egy kérdés. Mikor érdemes végezni a kardiot? reggel ébredés után, vagy bármikor? Mert erről is olvastam több dolgot. Aki ért hozzá kérem válaszoljon, nem rég kezdtem bele a dologba, és mostmár nemtudom eldönteni hogy mivan..:\
GreenTea
Igen éget zsírt a kardio edzés is, viszont az előttem írók sok dolgot írtak, amit én most kijavítanék!
Az első 20 perc alatt is használ fel energiát a szervezeted, tehát kcal-t éget. Edzés után mindenképpen kell enni és hülye az aki ne eszik! A hulla-hopp karikának nincs köze a fogyáshoz, a mozgás az ami fogyaszt! Végül pedig ami a leggyakoribb butaság: A felülés nem fog zsírtégetni, kizárólag a hasizom edzésére való!
Ahhoz hogy eredményesen fogyj zsírból, kell egy diétás étrend és mellé egy aerob edzés. Ha már edzettebb vagy, akkor a monoton aerob helyett alkalmazhatod az intervallumos edzést.
Kedves utolsó előtti! Hajrá, vágj bele, én jól érzem magam tőle hogy mozgok kicsit.=)
Kedves Green Tea! Köszi neked is a válaszod, már válaszoltál 1-2 kérdésemre, és sokat be is tartottam. Azt tudom hogy a felülés nem éget zsírt, csak azt nem tudom, hogy addig csináljam e amíg nem tűnik el a hasamról a háj, hogy van e értelme addig bele kezdenem. Az aerob edzés az milyen? Nem nagyon vágom a témát, de akkor utána olvasok ennek is.
Kedves Green Tea!
Mindenféle mozgás égeti a zsírt és tapasztalatból írom hogy a hullahopp igenis leolvassza az úszógumit mivel az is mozgás ugyebár..
A felülés ugyanugy mozgás és nagyon szépen lehet tőle fogyni..
Ha fogyunk akkor mindenhonnan fogyunk!!
GreenTea
A felülések helyett végezhetnél haspréseket, és természetesen csinálhatod addig is amíg fedett a hasizmod. A lényeg, amit te is tudsz, csak a hasizom edzésére való!
Az aerob edzésről és az intervallumos edzésről itt olvashatsz, szerintem elég jól elmagyarázzák a különbségeket: [link]
Örülök ha segítettem eddig!
GreenTea
A hasad teljesen mindegy mennyire izmos, a belek mindenképp kinyomják bizonyos mértékben.
A hasizmot haspréssel lehet edzeni, a lábemelgetés a csípőhajlító izmokat edzi, a hasizmot csak statikusan. A súlyzóval a kézben oldalra hajolgatóst az oldalsó ferde hasizmokra szokták használni. Én mondjuk nem csináltam soha ilyet és nem is érzem szükségesnek.
GreenTea
Nem alkati kérdés, mindenkinek így működik. Kis mértékben persze javítható a hasizom erősítéssel, de teljesen nem tűnik el. Ha neked az átlagosnál is jobban kidomborodik, akkor erősíts rá, talán javul a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!