Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Most akkor éget zsírt a...

Most akkor éget zsírt a kardio edzés vagy sem?

Figyelt kérdés

Már olvastam azt is, hogy ááá nem, az nem éget, és olyat is hogy de igenis az a legjobb a zsírégetéshez. Akkor most mivanmár? Kezdem nem érteni ezt.

És még egy kérdés. Mikor érdemes végezni a kardiot? reggel ébredés után, vagy bármikor? Mert erről is olvastam több dolgot. Aki ért hozzá kérem válaszoljon, nem rég kezdtem bele a dologba, és mostmár nemtudom eldönteni hogy mivan..:\

2011. ápr. 13. 23:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
a kardió pont zsírégetésre van, magas pulzusszámon végzel gyakorlatokat és kalóriát égetsz... aki azt mondja nem segít az rosszul csinálja mert egy lusta 130 kilós állat
2011. ápr. 14. 00:03
 2/21 anonim válasza:

Én úgy szoktam kardiozni, hogy számomra a legjobban bírt sebesség, terhelés minél hosszabb ideig. Úgy tudom, hogy 20 perc után indul be igazán a kcal égetés. Nekem bevált anno, most szülés után álltam neki megint. Esténként szeretek menni, mert akkor tuti nem eszem utána, igaz fel vagyok pörögve, későn tudok elaludni.

Egyébként olvastam, hogy reggel jobb edzeni, mert akkor a napi anyagcseréd is begyorsul.

Én ezeket tudom mondani, tapasztalat ill. olvasottak alapján.

De mint minden, ez is vitatható, szerintem magadnak kell kitapasztalni:)

2011. ápr. 14. 00:13
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb zsírégető a cardio:)

Akkor mozogsz amikor csak akarsz amikor a legfittebb vagy van akinek reggel megy van akinek csak délután,este..Ez nem olyan mint az érzéstelenítő a fogorvosnál ami legjobban délután hat..Akkor a leghatékonyabb amikor intenzíven mozogsz az már mind1 hogy a nap bármely szakában:)

Hajrá!

2011. ápr. 14. 00:15
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
bocsi:melyik szakában
2011. ápr. 14. 00:16
 5/21 anonim ***** válasza:

Én késő délután szeretek én is akkor pörgök jobban:)

Reggel nekem aztán még nem indul be semmi nemhogy az anyagcserém:)De mindenkinek más..

2011. ápr. 14. 00:18
 6/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) akkor folytatom tovább. Még csak kb 1 hete csinálom, de még semmi nem látszik, ez baj? Mellette normálisan próbálok enni, csirkemell, néha hozzá rizs, hal, gyümölcsök, zabpehely helyett (mert azt nem bírom megenni) müzli vagy kukoricapehely, persze nem túl sok, csak hogy ne éhezzek, főtt tojás meg ilyenek. Leakarok adni pár kilót, illetve nem is kilót hanem inkább centit, a csípőm felett van egy kevéske ami kibuggyan a gatyából és nem túl szép látvány és a karom ami még nagyon zavar. Hát remélem egy idő után meg fog látszani, viszont jobban is érzem magam hogy mozgok, mert kb 2 éve nem csináltam semmi érdemlegeset, szóval jól ki is fáraszt, de nem fulldoklok azért. Szobabicajozni szoktam és néhanéha taposózni, azt kevésbé bírom. Ja és súlyzózni 2-2 kilóssal, mert még csak ennyit bírok, ettől is majd leszakad a karom:D jó gáz..:D
2011. ápr. 14. 00:39
 7/21 A kérdező kommentje:
Ja és még egy kérdés. A hasamon is van egy kis fölösleg, kezdjek el csinálni felüléseket (mert néha szoktam) vagy ne? Mert több kérdésben olvastam hogy nő tőle a has, vagyis ugye az izom nő és a zsír miatt nagyobbnak látszik... Ja és amúgy lány vagyok.
2011. ápr. 14. 00:42
 8/21 anonim ***** válasza:

1hét az még semmi!

Adj időt a testednek a változásra hidd el megéri,ne akard sürgetni:)

A has-csípő feleslegre nekem a hullahopp vált be nagyon hamar meglátszik az eredmény már párc perc után ég a zsír!Főleg zenére nagyon szupi:P

Sok sikert!

2011. ápr. 14. 00:42
 9/21 anonim ***** válasza:
55%

A felülés is jó az egyik legjobb!!

Én imádom!Fogyni fogsz tőle nyugi és sok nyújtás előtte utána is gyönyönrű,lapos feszes hasad lesz csak ne add fel!

2011. ápr. 14. 00:45
 10/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Akkor azt is beiktatom az edzésembe. Nem akarom feladni, anno mikor belekezdtem ilyen dolgokba mindig pár nap után feladtam, de most nagyon elhatároztam magam hogy teszek valamit azért hogy jól nézzek ki, mert így sem vagyok dagadt, de látszik rajtam hogy tunya vagyok és plöttyed a bőröm.
2011. ápr. 14. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!