Most akkor éget zsírt a kardio edzés vagy sem?
Már olvastam azt is, hogy ááá nem, az nem éget, és olyat is hogy de igenis az a legjobb a zsírégetéshez. Akkor most mivanmár? Kezdem nem érteni ezt.
És még egy kérdés. Mikor érdemes végezni a kardiot? reggel ébredés után, vagy bármikor? Mert erről is olvastam több dolgot. Aki ért hozzá kérem válaszoljon, nem rég kezdtem bele a dologba, és mostmár nemtudom eldönteni hogy mivan..:\
Én úgy szoktam kardiozni, hogy számomra a legjobban bírt sebesség, terhelés minél hosszabb ideig. Úgy tudom, hogy 20 perc után indul be igazán a kcal égetés. Nekem bevált anno, most szülés után álltam neki megint. Esténként szeretek menni, mert akkor tuti nem eszem utána, igaz fel vagyok pörögve, későn tudok elaludni.
Egyébként olvastam, hogy reggel jobb edzeni, mert akkor a napi anyagcseréd is begyorsul.
Én ezeket tudom mondani, tapasztalat ill. olvasottak alapján.
De mint minden, ez is vitatható, szerintem magadnak kell kitapasztalni:)
A legjobb zsírégető a cardio:)
Akkor mozogsz amikor csak akarsz amikor a legfittebb vagy van akinek reggel megy van akinek csak délután,este..Ez nem olyan mint az érzéstelenítő a fogorvosnál ami legjobban délután hat..Akkor a leghatékonyabb amikor intenzíven mozogsz az már mind1 hogy a nap bármely szakában:)
Hajrá!
Én késő délután szeretek én is akkor pörgök jobban:)
Reggel nekem aztán még nem indul be semmi nemhogy az anyagcserém:)De mindenkinek más..
1hét az még semmi!
Adj időt a testednek a változásra hidd el megéri,ne akard sürgetni:)
A has-csípő feleslegre nekem a hullahopp vált be nagyon hamar meglátszik az eredmény már párc perc után ég a zsír!Főleg zenére nagyon szupi:P
Sok sikert!
A felülés is jó az egyik legjobb!!
Én imádom!Fogyni fogsz tőle nyugi és sok nyújtás előtte utána is gyönyönrű,lapos feszes hasad lesz csak ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!