Neji kérdése:
Miért nem müködik a Jumbo? :S SEGÍTSETEK LÉCI
Figyelt kérdés
Vettem sima jumbo-t,szerintetek mennyit tegyek belőle a dextrózba?Arra gondoltam félkiló dextróz +60g Jumbo elég lenne mindennap edzés után.Rendesen edzek,mindennap futok(intervallumost) és kardió edzéseket csinálok.A kajám is rendben van reggel kezdtem 2 szelet zsíros kenyérel délbe folytatom 4szelet lekváros kenyérel és vacsorára 2 szelet vajas kenyér.Vajon miért nem megy a tömegnövelés?2011. ápr. 12. 22:44
131/200 anonim válasza:
tisztán húsban szerintem saccolhatunk olyan 20%-ot.
én úgy értettem, hogy az egész emberben. érted most veszel egy felet (gyereket) mondjuk 20kg és abból mennyi fehérje..
mert hogy csont meg bőr van rajta az biztos..
132/200 A kérdező kommentje:
Szasztok! na mizujs lányok?:D
2011. máj. 3. 18:19
133/200 A kérdező kommentje:
lol te egyre betegebb vagy aczél xDD egyébként a barátnőd(ha van) miért nem eszed meg?xd
2011. máj. 3. 18:20
134/200 anonim válasza:
általánosságban - a barátnő hasznosabb élve mint megemésztve
pillanatnyilag - hátőőő... harapdálnám én, de Erdélyben van.
majd jön.. mondjuk, már nem annyira soká.. de nem fogok beszámolni :)
135/200 A kérdező kommentje:
Harcművészből átmész kannibálba xD megölöd az ellenfeled utánna megeszed xD
2011. máj. 3. 18:52
136/200 anonim válasza:
csak ha több napig nincs itthon normális kaja.
de akkoris szerintem érthető. mármint teljesen. és enyhítő körülmény: mit tettem volna? ??
137/200 anonim válasza:
Forró betonon hasalok
Távoli hang csak a gyász
Lassan lüktet egy ér
Fellobog halkan a láz
Sima tenyér a hátamhoz ér...
138/200 TOMAtm válasza:
annyi fehérje biztos van egy gyerekben is mint 1-2 zsák jumbóban.ja és a gyerekek zsengék még szerintem szóval lehetne őket burkolni.gyerekcomb mustáros szószban,lennének itt receptek :)
139/200 anonim válasza:
Ó,csak játszik a szél.Tudom,már messze vagy rég,bennem minden halk szavad ér...Halott virágok illatát nyögik a fák és megrászkódik a táj,valami véget ért,valami fáj. Bonanza Banzai-Valami véget ért Jó az ízlésed Aczél:D
140/200 anonim válasza:
Tudom Dávid, igazából azóta gyakrabban hallgatom hogy te írtad hogy szereted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!