Miért nem müködik a Jumbo? :S SEGÍTSETEK LÉCI
de nem ám. de hogy itt mekkora sz.pás van...
amúgy tudnátok segíteni? http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__1..
Na begyüjtöttem mindent a következő 14 hétre xD
a terv a következő,ehh...túl hosszú lenne leírni,de mindenesetre egy érdekesség a gyúrósoknak: T-bomb 2 + Gaspari Novedex ?szóval a lényeg(bár én mással használom majd)a T-bomb brutálisan megnyomja a tesztotermelést(nem tribulus szint...)de mivel akkor lenne negatív visszacsatolás(a hipotalamusz érzékeli h túltermelés van ezért leállítja a további termelést)a Novedex viszont leárnyékolja a hipotalamusz ezen képességét,tehát marad a brutál tesztószint(és mivel a szervezet nemtudja h mennyi az annyi) minimális ösztrogénnel.érdekes lesz ez a kombó,majd meglássuk mit hoz(vagyis inkább mennyi marad meg).
brutál vagy! :)
de ezt nagyon tisztelem! a testünk egy kísérleti labor! :DD
hát Toma, én várom milyen érzés, és hogy megy!
Faarcok! Mi van itt? senkivel semmi? bazeg van egy tagunk aki napi 25 órát kungfuzik és mellette még gyúr, van vagy fél tucat Márkunk, köztük leendő apuka is és senkinek nincs semmi beteg hülyesége? legalább 1-2 naponta 1 komment már! :D
Mrolympia
Öcsém,mivan már Márkkal?nem láttam vagy 10 napja:/
nem semmi zene!
Márk.. az eredeti és leginkább családcentrikus.. hát remélem nem játszott "Hídavatásosat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!