Miért nem müködik a Jumbo? :S SEGÍTSETEK LÉCI
következőre hogy hallunk rólad már a tv-ben látunk majd miniszterelnökként.. csak ha így folytatod a hirtelen helyzetváltásokat :)
minden jót!
jah, hogy rólam is valamit: rájöttem hogy lassan 2 éve sz.rul csinálom, nem tanultam teljes erőből.. és így csak szo.pás vár, de rossz értelemben. szóval.. most nagyon rossz, ki is lépek.. komolyan, egy edzés lehet kimerítő, fájdalmas.. de a k.rva egyetem... :/
azért időnként hallatok én is magamról.
ez nem kérdés.
te komolyan mondom hogy tehetséges vagy Neji, ezek alapjá, ha kinövöd a helyet ne érezd sz.arul magad hanem fejlődj tovább! elvileg tudod hogy nem szeretem a küzdősportokat, mert fölösleges erőszakról és versengésről szólnak, de ha valakinek akkor neked legkésőbb a jövő hétig le kell menned az említett dolgot kipróbálni. üsd ki akit ellened küldenek, ott ez dívik, aztán menj versenyre és találj hozzá méltó ellenfelet.
biztos nem ilyen könnyű ez, de neked van időd, és szerintem te is valami ilyesmit akarsz, hát akkor gyerünk! holnap kungfu helyett irány kickbox. harcművész már vagy, most nézd meg mit bírsz boxkesztyűben, szabályok között!
hajrá aztán halljunk rólad!
Toma.. ne vedd túl komolyan, igazán fölösleges.
Neji, nekem mondod? szamályok?? nevetséges... de ne gondolkozz ennyit, menj le és zúzz! aztán mi a legrosszabb ami lehet? versenyen leléptetnek? hú ha.
meg amúgy is, max olyan szabály van hogy nem nyomod ki a szemét (amúgy sem tennéd) agy ha földre került akkor nem zúzod tovább (amúgy sem zúznád) tehát nincs is földharc (kickbox)
MMA-ban meg? hát ne kerülj földre ba.zd+! utcán is szólsz hogy bocs de a földharc jutsud nem túl jó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!