Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem müködik a Jumbo? :S...

Neji kérdése:

Miért nem müködik a Jumbo? :S SEGÍTSETEK LÉCI

Figyelt kérdés
Vettem sima jumbo-t,szerintetek mennyit tegyek belőle a dextrózba?Arra gondoltam félkiló dextróz +60g Jumbo elég lenne mindennap edzés után.Rendesen edzek,mindennap futok(intervallumost) és kardió edzéseket csinálok.A kajám is rendben van reggel kezdtem 2 szelet zsíros kenyérel délbe folytatom 4szelet lekváros kenyérel és vacsorára 2 szelet vajas kenyér.Vajon miért nem megy a tömegnövelés?
2011. ápr. 12. 22:44
 171/200 anonim ***** válasza:
mobilról netezek és mire beirok 1 mondatot idegbajt kapok. Holnap megyek haza és leszek megint 1 darabig. Közben bejött egy kis üzlet és lett hirtelen 1 házam azt kell felújítanom. Most váltom ki a vállalkozóit is úgyhogy van dolgom bőven. ezért nem vagyok. Üdv mindenkinek :)
2011. máj. 11. 08:19
 172/200 anonim ***** válasza:

következőre hogy hallunk rólad már a tv-ben látunk majd miniszterelnökként.. csak ha így folytatod a hirtelen helyzetváltásokat :)

minden jót!

jah, hogy rólam is valamit: rájöttem hogy lassan 2 éve sz.rul csinálom, nem tanultam teljes erőből.. és így csak szo.pás vár, de rossz értelemben. szóval.. most nagyon rossz, ki is lépek.. komolyan, egy edzés lehet kimerítő, fájdalmas.. de a k.rva egyetem... :/

azért időnként hallatok én is magamról.

2011. máj. 11. 09:15
 173/200 A kérdező kommentje:
Szevasztok!Hát sajna nekem meg egyre jobban elmegy a kedvem nállunk az edzésektől...ma sem mentem már edzésre (ilyen se volt még xDDD)eegyre szomorúbb és egyrejobban elkeseredett vagyok!:( már2ésfél hete minden edzésen csak leszidnak/rámszólnak folyton.Túl gyengén,lassabban,fogd vissza magad meg ilyesmiket,csak az a gond,hogy már így is visszafogom magam 90%ba kb és még így is rám szólnak :( nagyon szeretek pl kesztyűzni is de van egy rossz mániám,ahogy elkezdkjük kesztyűnél rámegyek nagyon az ellenfélre...sifu le is tiltott a kesztyűről is...új teknikákat már nem nagyon tanulok.Mellesleg a sifu-t is legyőzőm már egy harcban.Most is kedden(tegnap) azt csinálták már velem,hogy egy kb 10éves lányal osztott párba a sifu....hát az is szép edzés volt egyenlő a 0 val.Azon gondolkozom lehet abbahagyom és váltok kickbox vagy ilyesmire...:S
2011. máj. 11. 18:44
 174/200 anonim ***** válasza:

ez nem kérdés.

te komolyan mondom hogy tehetséges vagy Neji, ezek alapjá, ha kinövöd a helyet ne érezd sz.arul magad hanem fejlődj tovább! elvileg tudod hogy nem szeretem a küzdősportokat, mert fölösleges erőszakról és versengésről szólnak, de ha valakinek akkor neked legkésőbb a jövő hétig le kell menned az említett dolgot kipróbálni. üsd ki akit ellened küldenek, ott ez dívik, aztán menj versenyre és találj hozzá méltó ellenfelet.

biztos nem ilyen könnyű ez, de neked van időd, és szerintem te is valami ilyesmit akarsz, hát akkor gyerünk! holnap kungfu helyett irány kickbox. harcművész már vagy, most nézd meg mit bírsz boxkesztyűben, szabályok között!

hajrá aztán halljunk rólad!

2011. máj. 11. 19:05
 175/200 TOMAtm ***** válasza:
ja de előtte tolj be egy kis Jungle warfare-t.aztán ha mindenkit helybenhagytál várunk itt :)
2011. máj. 11. 19:21
 176/200 A kérdező kommentje:
Igen,köszi acél ez jó ötlet lenne csak az a baj egyrészt,h nem birom a szabályokat...Ha harcolok akkor nem szeretek megállni közben...Inkább mennék pl egy MMA-zni is csak nincs semmi földharc tudásom...Na jó valami van de az szinte semmi.Egyébként nagyon jófej volt velem több éven át mindenki és ez olyan,mintha elárulnám őket..:SSS
2011. máj. 11. 20:07
 177/200 A kérdező kommentje:
2011. máj. 11. 20:25
 178/200 TOMAtm ***** válasza:
mostanában csak bunkó válaszokat adok...ti nem érzitek néha h szélmalomharc ez az idiótákkal,akik még a keresőt se tudják használni és sokadszor olvasod ugyanazt a kérdést szinte?
2011. máj. 11. 20:51
 179/200 anonim ***** válasza:

Toma.. ne vedd túl komolyan, igazán fölösleges.

Neji, nekem mondod? szamályok?? nevetséges... de ne gondolkozz ennyit, menj le és zúzz! aztán mi a legrosszabb ami lehet? versenyen leléptetnek? hú ha.

meg amúgy is, max olyan szabály van hogy nem nyomod ki a szemét (amúgy sem tennéd) agy ha földre került akkor nem zúzod tovább (amúgy sem zúznád) tehát nincs is földharc (kickbox)

MMA-ban meg? hát ne kerülj földre ba.zd+! utcán is szólsz hogy bocs de a földharc jutsud nem túl jó? :D

2011. máj. 11. 21:00
 180/200 A kérdező kommentje:
Én is bunkó válaszokat adok...látnál a szerelem szex topicba xD
2011. máj. 11. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!