Mi a véleményetek ezekről a boxzsákokról? Megéri?
2011. ápr. 7. 12:15
11/16 A kérdező kommentje:
nem kérdeztem,hogy mi a véleményetek a kapcsolatomról,sport kategóriában van,nem véletlenül,csak azért írtam le,hogy mire kell,h tudjatok segíteni..
2011. ápr. 8. 06:41
12/16 anonim válasza:
"Ismerem, nem tudna megütni"
Ja, annyira ismered, hogy te boxzsákot nézegetsz neki, ő meg közben szakít veled. Tényleg nagy lehetett az összhang! :D :D
Na mindegy, nem akartalak megbántani :)
13/16 A kérdező kommentje:
már sejtettem h vége lesz,de,ha már nem járunk akkor is aggódok érte,ezért akartam. na m1 röhögjetek csak rajtam..;)
2011. ápr. 8. 18:13
14/16 anonim válasza:
Dehogy röhögünk... Okoskodok, mert én átlátom, te meg még nem. De nyugi, mikor annyi voltam, mint te, én is benéztem, én is azt hittem, hogy... aztán meg dehogy :D Rájössz majd te is... csak a lényeg, hogy amikor már kétségeid vannak, és belül valami azt súgja, hogy jaj ezt nem kéne, vagy hmmm biztos, hogy kell ez nekem.. na akkor kell lépni. Vagy legalábbis nem sokat szarozni. Nem oktatlak, csak jót akarok :)
15/16 A kérdező kommentje:
jójó,köszi
2011. ápr. 8. 19:12
16/16 anonim válasza:
18:28
"Okoskodok, mert én átlátom, te meg még nem."
Fo az onbizalom. A buta emberek mindig azt hiszik, hogy csak egy megoldas letezik. Es azt a megoldast is ok ismerik a leheto legpontosabban. Bravo! Es ebbol aztan eroltesd a hulye megerzesedet... Meg egyszer Bravo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!