Mi a véleményetek a Mutant mass-ról?
biztos jó ha milliomos vagy.
jól meg nézted te? pár forint híján 1000ftbelőle 1adag
kéne a brontnak ilyen drága tápkieg.
szart se ér. 20% proteintartalma van, amellett meg maltodextrin a fele.
ugyanaz, mint a scitec mass20
GreenTea
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:35
Te is csak a Shop.builder-t ismered mi?:D
Hopp! Véletlenül 45% leárazás? Neeem, csak normális ár!
Kérdező:
Ha nem tudsz elég szénhidrátot bevinni, akkor ez egy jó kiegészítő.
GreenTea, elnézést már hogy nem nézem végig az összes helyet hol árulják.
örülj hogy van egy 45%os leárazás,majd el múlik,de még így is csodálatos 550ft-os adag áron juthatsz hozzá ehhez a csodához.
jó vásárlást kívánok és fogyaszd ha megveszed egészséggel.
GreenTea
Még mindig nem érted... Semmi gond nincs, ha nem néznéd végig az összes helyet ahol kapható. Azzal viszont gond van, hogy te egyetlen egy helyet néztél meg és az alapján beszélsz hülyeségeket.
Látom az sem jött le, hogy ez nem leárazás. Ez a normális ára. A shop.builder kurv@ drágán árulja, csak hogy a Scitecet vedd.
Nézzünk gyorsan egy top Scitec tömegnövelőt:
Volumass 35 Professional 6kg 23950Ft (3992Ft/kg)
(1 adag: 100g) 60 adag 35g fehérje/adag
400Ft/adag
Mutant Mass 6,8kg 14300Ft (2103Ft/kg)
(1 adag: 260g) 26 adag 52g fehérje/adag
550Ft/adag
Számoljunk csak: 35g fehérje a Mutant Mass esetében 175g-ban van. 175g-os adagokkal számolva ~39 adag jön ki egy 6,8kilós zsákból. Ennyi adaggal számolva viszont már csak 365Ft-ra jön ki egy adag.
Nézzünk egy másik számolást:
A Volumassban összesen 2,1kg fehérje van.
A Mutant Massban 1,36kg.
Azért a fehérjét nézem benne, mert lényegében annak a mennyisége határozza meg az értékét egy tömegnövelőnek.
Tehát melyik éri meg jobban?
2100g 23950Ft-ért vagy 1360g 14300Ft-ért?
Az előbbi, tehát a Volumass 11,4Ft/g az utóbbi Mutant Mass 10,5Ft/g.
Remélem érthetőek voltak az alapműveletek.
persze érthető volt
tényleg rosszul értelmeztem a leárazást mert mát késő este volt és nem fog az agyam és csak azt láttam hogy oda írtad hogy leárazás.
másik pedig hogy azon az oldalon amit linkeltél nem sok márka van ha jól emlékszem,/már párszor nézelődtem rajta/
és ezért ha egy olyan kiegészítőt keresek amit nem ismerek akkor csak beírom a google-be és a shopbuliderre mentem rá mert ott tudom hogy van leírás az összetevőiről.
mivel nem tudtam hogy ez megtalálható a nevezzük te oldaladnak és ott olcsóbb sokkal ezért nem is keresgéltem tovább.
mielőtt azt hiszed hogy nem vagyok jártas a témában és csak a scitec meg a scitec megy náéam ki kell hogy ábrándítsalak.
magasról leszarom a volumasst is és a büdös életben nem vennék belőle.
haver most vett 6kiós vol.35 pro.ot.őt is megpróbáltam lebeszélni róla de hiába,nem is értem hogy bír annyit kifizetni érte.
na mindegy van aki szereti őket és nem sajnálja a pénzt érte és van aki szereti őket de annyit nem fizet érte akkor sem.
én majdnem 4 éve fogyasztom, azóta a bicepszem 51-t nőtt (fél hónapja mértem) a mellem pedig majdnem 130-as..
Szerintem ez a legjobb az eddigiek közül amiket fogyasztottam.
Vedd meg hozzá ezt is, és egyszerre fogyasd őket (ne vízzel nyeld le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!