Mennyi ismétlésszám ajánlott ugrálókötelezésnél?
Figyelt kérdés
Kezdetnek 100 áthajtásra gondoltam páros lábbal, majd egyik másik lábbal 50-50-re. Szerintetek kezdetnek ez elég? Hogyan érdemes emelni az áthajtások számát. Milyen gyakorlatokat érdemes még csinálni? Futás helyett szeretném inkább ezt csinálni, remélem hasonló izmokat dolgoztat meg. Amellett mást is mozgok, ez csak egy plusz feladatsor futás helyett.2011. márc. 28. 20:51
1/2 anonim válasza:
ne a fordulatot nézd, hanem az időt. én 10 perceket szoktam, belemegy kb 1500 fordulat. És ez csak bemelegítés.
100 kezdetnek is lepkefing.
2/2 anonim válasza:
Ja,ne számold.Ha tudod számolni,akkor túl lassan csinálod,vagyis nincs intenzitás.
Menetekben csináld.2 perc kötél/fél-1perc pihenő.
Elsőre csinálj annyi menetet,amennyi megy,hogy tudj viszonyítani.Pl 30 menet.
A ritmust meg persze,váltogasd,de ne egy lábon csináld.
1-1,2-2,ilyesmiket.Ha az állóképesség növelés a célod,akkor úgyis az intenzitás a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!