Melyik sorozat/ismétlésszám lehet a legjobb, ha nem túl nagyra, akarok nőni, hanem, mondjuk úgy akarok kinézni, mint Ryan Reynolds a Penge 3-ban?
Szóval,definiáltabb izomzatot szeretnék.
Tudom,hogy ez nagyon sokban a kaján múlik,de mégis szerintetek,melyik lenne a legjobb választás?
3x8,5x5,4x6,3x12,3x10?
Íme,Ryan:
harajuku
elvileg 8 és 12 között kell lennie az ismétlésszámnak, és 3-4 sorozat, de pl. én súllyal guggolásból 15 körül is csinálok egyszerre, hasprésből 25 körül kezdem érezni, h fáj rendesen, persze csak ha jól csinálom.
mark86
harajuku,mennyivel guggolsz?
Találós kérdés, ha nem akarsz Coleman lenni, csak akkora, mint ez a ryan gyerek, akkor:
a; fele annyit ismétlés csinálsz
b; fele annyit eszel
c; fele annyi ideig csinálod
mark majd lesz a közönség segítség
harajuku
mark86 20kg-al guggolok 3x15, hozzád képest valószínű nem sok, de mégis csak nőből vagyok és úgy érzem ez a súly még elég nekem! : )
mark86
óó én se sokkal többel,80kiló most a plafon. :)
de imádom a normális csajokat...
:DD
mark86
azt én is imádom,főleg az volt a jó mikor múltkor 130kilónál kifordult a vállam. az a finom.
nem is mehetek 80 fölé.. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!