Legjobb francia tankönyv (sorozat)?
Figyelt kérdés
Mit ajánlotok? Olyanra gondolok, mint pl. angolból a Headway,tehát van kezdő, középhaladó stb. Ha valaki tudna olyan francia könyvet, ami olaszoknak van és olaszul, az még jobb lenne.2011. júl. 11. 21:33
1/7 anonim válasza:
Mi Campus könyvekből tanulunk, de ez egyéni tanulásra nem jó, csak csoportoknak tanárral :)
Én úgy hallottam, hogy a legjobb az Allons-y tankönyv, de erről többet nem tudok.
2/7 anonim válasza:
Én annó a France-Euro Expressből tanultam, aztán ott van Allons-y, van még a Kezdők Francia Nyelvkönyve, ahol elég jó szószedeteket találni. Szerintem ezek a legismertebbek.
3/7 anonim válasza:
Én is a France-Euro Expressből tanultam régen.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Utánuk nézek. Ááá, nekem nem szoktak nagyon problémáim lenni az önálló nyelvtanulással. Ha meg van valami, amire kiváncsi vagyok, beírom valamilyen fórumba, pl. wordreference-n:)
2011. júl. 12. 21:54
5/7 anonim válasza:
mi ugy tanultunk h EuroExpress 1. es utana Allons-y 2.
Ezek vegigtanulasaval mar van 1 kozepfokum.
6/7 anonim válasza:
Az Institut Francais de Budapest kínálja a legjobb tankönyveket, máshol nem láttam hogy meg lehetne venni.
Alter-Ego tankönyvcsalád. kb 7e ft Munkafüzet+ könyv
7/7 anonim válasza:
Én még anno a Patakiból tanultam:-).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!