Szerintetek melyik a legjobb sorozat ezek közül : Holdfény (Moonlight), A jövő emlékei (Flashforvard), Sírhant művek (Six Feet Under), vagy Vámpírnaplók (Vampire Diaries)?
Figyelt kérdés
Az Odaátot és a Dextert már befejeztem, uj részek meg csak szeptembertől lesznek :/ addig keresek valami mást.. vélemények?2011. júl. 18. 12:43
1/9 anonim válasza:
Én A jövő emlékeit néztem, ha szereted a titkokat meg a bűnüldözést akkor egész jó, de nem az a sorozat ami katarzist fog okozni. Meg elég rövid is.
Amúgy érdekes, én is azzal szenvedek, hogy őszig miket nézzek, mert alig van jó xD
3/9 anonim válasza:
Holdfény ,Vámpírnaplók ezt a kettőt néztem illetve nézem és szerintem nagyon jóók és ha már vámpír sorozat akkor true blood is jóó
4/9 anonim válasza:
Sírhant művek. Színvonalas, igazi fekete humor, és -ha már a Dextert láttad- Michael C. Hall is játszik benne.
5/9 anonim válasza:
Én a Vámpírnaplókat és a Holdfényt nézem, mindkettő nagyon jó!
6/9 anonim válasza:
holdfeny,csak kar,hogy vegett ert
8/9 anonim válasza:
Vámpirnapolók..egyértelmű
De az Odaát az is nagy kedvenc *.*
9/9 anonim válasza:
Vámpírnaplókat nézek ezek közül csak, az nagyon jó, csak az újabb részeknél én totál összezavarodtam, de lassan kezd kitisztulni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!