Futás éh gyomorra? Tényleg hatásosabb? Vagy mit kell erről tudni?
attól függ mit eszel utána.
Ha pocsék kaját, akkor szépen visszatöltöd amit ledolgoztál és pluszba is eltartalékol.
Amúgy igen, sokan ezt a módszert használják.
Mível nem kajálnak előtte, a test csak a zsírból képes fedezni az energiát, viszont izmot is bonthat.
GreenTea
Izombontás elkerülésére esetleg Glutamint+BCAA-t lehet nyomni futás előtt.
Huhh, hát én nem vagyok egy fogyi/ sport guru, és a biológia sem volt sosem az erősségem, de úgy gondolom, hogy az éhgyomorra való mozgás nem túl jó, olyankor alacsony a vércukorszinted. Én egyszer próbáltam, és rövid időn belül ájulás közeli állapotban voltam.
Úgy tudom, h az a legjobb, ha a mozgás előtt két órával fogyasztasz ételt.
elvileg...
De látok olyan őrülteket aki súlyzós edzésre mennek éhgyomorral.
Az aminosavak kifejezetten jó ötlet, még futás közben is.
Amit idáig leírtak, mindent jól megfogalmaztak, jol leirták
De ha futás előtt, közben, után erősítesz a szokásos 15/15/15 fekvő hasizom gugolás, akkor nem kell féltened a pudingot :D (ne sértődj meg, vicceltem :))
bocs a duplapostér, lemaradt:
tényleg elég veszélyes éhgyomorra futni, főleg reggeli előtt. Vagy egy fél zsömlét, kisebb pogácsát, stb.-t egyél meg, hogy ne essen le a vércukrod, vagy ebéd vagy vacsora előtt fuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!