Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondi után fehérjepor fogyaszt...

Kondi után fehérjepor fogyasztásának lehet bármilyen káros következménye? Ettől lesz az embernek "felpumpált" izma?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 18:33
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%
Mondom nekik, hogy fogják meg de csak röhögnek...Csak azért nem csapom le őket, mert a rokonaimról van szó :D
2011. márc. 24. 22:42
 22/52 anonim ***** válasza:
nemrég tudtam meg hogy nálunk lehet kapni instant izmot a Non Stop ba! lementem és tényleg van és instant erő is vettem is mind kettőből! akciósan 10000ft volt és egyből hat;) szerintem többet ér mint a protein meg a többi sz@r hidd el! minden Non Stop-ba van.. holnap jobb ha lemész és veszel mert hamar elkapkodják;)
2011. márc. 24. 23:11
 23/52 anonim ***** válasza:

ilyen emberekkel fölösleges bármit is kezdeni.. :)

rokonaid meg.. Gerald Durrell: Családom és egyéb állatfajták

:))

egyébként elhangzott olyan, hogy azért tart itt a világ, mert sok hülye van. persze nem pont így fogalmazott Mr. olympia, de abszolút igaza van. tehát hogy valaki gépelni meg interntes fórumon kérdezni már tud, de biológiából még nem tanulta meg az alap tápanyagokat és a fehérjék szerepét csak úgy nagyvonalakban, az igen nagy probléma, és ezen a fórumon valóban naponta szembesülhetünk ezzel :(

de ez sem a kérdező hibája (persze) hanem az ország vezetésé, azoké, akik a társadalom oktatásával lennének hivatottak foglalkozni, és szembetűnően rossz munkát végeznek.

2011. márc. 24. 23:12
 24/52 A kérdező kommentje:

utolsó!

teljes mértékben tisztában vagyok a tápanyagok szerepével, de mivel ez mesterségese előállított szer, és mert sok embertől hallottam, hogy egészségtele gondoltam megkérdezem. nem kell rögtön következtetéseket levonni.

2011. márc. 25. 20:07
 25/52 anonim ***** válasza:

GreenTea

Mire gondolsz amikor azt írod, hogy mesterségesen előállított?

2011. márc. 25. 20:18
 26/52 anonim ***** válasza:
azt hogy nem ért hozzá!
2011. márc. 25. 20:24
 27/52 anonim ***** válasza:
[link] nézd meg a 23.perctől.
2011. márc. 25. 20:28
 28/52 anonim ***** válasza:
Dávid! Légyszíves linkeld be a legújabb bbtv-t nekem!
2011. márc. 25. 20:32
 29/52 anonim ***** válasza:

Nekem válaszoltál, Kérdező!

kérlek ne haragudj, a következtetésekért.

viszont a "fehérjepor" táplkiegészítőkben nem szintetikus a fehérje. rendkívül költséges lenne mesterségesen előállítani fehérjéket a mostani feldolgozással szemben (leendő élelmiszermérnökként van némi rálátásom)

2011. márc. 25. 21:18
 30/52 anonim ***** válasza:
[link] parancsolj
2011. márc. 25. 21:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!