Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondi után fehérjepor fogyaszt...

Kondi után fehérjepor fogyasztásának lehet bármilyen káros következménye? Ettől lesz az embernek "felpumpált" izma?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 18:33
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:

Hé, Haver!

azéééért én láttam már videót olajjal felpumpált izomról, egy élmény volt végignlzni ahogy kivágták (orvos) és folyt ki a .. cucc. nem emléxem már a videó címére nem tudom belinkelni.

Dr. GreenTea, olyan magas szintű hozzászólást írtál, hogy még most is alig térek magamhoz, igaz, beteg vagyok és kissé ezért lassabb is :)

az elején tökéletesen komoly és alátámasztott, aztán a sátáni seregek és wááááá nagyon jó! :P

2011. márc. 24. 20:18
 12/52 anonim ***** válasza:

én is láttam már szintolos videót. attól függetlenül a proteinnek nem sok köze van hozzá, de ezt te is tudod.

nyilván nem ajánlott ha a fehérjebeviteled 60-80%-át csak is kizárólag turmixból viszed be, de itt nem erről volt szó.

2011. márc. 24. 20:30
 13/52 anonim ***** válasza:
Az Synthol volt:D F@sza volt,ahogy nyomkodta kifele belőle:D [link] itt van.
2011. márc. 24. 20:33
 14/52 anonim ***** válasza:

tényleg, synthol, köszi!

megnézem újra ^^ imádom!

egyébként, persze hogy tudom, hogy nincs a fehérjéhez köze, nem azért írtam..

Aczél.

2011. márc. 24. 20:39
 15/52 anonim ***** válasza:

GreenTea

Szakértelmemre mindig számíthattok!

2011. márc. 24. 21:11
 16/52 anonim ***** válasza:

Nagyon kedves!

Aczél.

2011. márc. 24. 21:13
 17/52 A kérdező kommentje:
nem értem a kedves válaszolók hozzáállását, egyszerűen új vagyok a dologban és hallottam ezt is azt is gondoltam jobb tisztázni, és ezért feltettem ezt a kérdést, ettől meg nem kell lehülyézni
2011. márc. 24. 22:09
 18/52 anonim ***** válasza:
76%
Az emberek nagy része(a hülye f@szcsicskák)ha meghallják azt a szót,hogy protein,vagy fehérjepor akkor egyből az jön hogy húúú felfújod magad müizmod van stb.Kb ezért is tart itt ez a világ,mert ennyi idióta van.
2011. márc. 24. 22:30
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
jaja Nekem is állandóan mondogatják a vasággyal együtt kb 40 kilós emberek hogy fúú ne szedd a tömegnövelőt, mert bajod lesz tőle meg hogy csak levegő izmaid vannak, felfújt az a sz@r amit iszol...rohadt idegesítőek ezek a gyökerek
2011. márc. 24. 22:32
 20/52 anonim ***** válasza:
75%
Ha nekem azt mondják,hogy levegőizmaim vannak,akkor megfeszítem és annyit mondok,hogy fogd meg és meglátjuk,hogy mi a levegő...
2011. márc. 24. 22:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!