Holnapra meg lesz az eredménye?
Holnap fotózásom van . A hasam ma körülbelül így néz ki : [link]
Na szóval holnapra még LAPOSABB ,és ha lehet még feszesebbet szeretnék . Folyamatos ugrókötelezéssel (30 perc) ,gimnasztika labdával hasra,meg törzse edzenék .
Holnapra lenne eredményre ?
KÜLÖN kiemelném ,hogy én az eredményt nem úgy értem ,hogy következő nap már 5 cm-rel karcsúbb ,kockahasú csaj szeretnék lenni . :D Hanem csak úgy ,hogy egy kicsit legyen laposabb . :)
Egyszerűen nem tetszik a mostani izomtalan ,"lötyi" állapot. :D
u.i.: Elnézést ,hogy nem a saját hasamról küldtem képet ,de egyébként szinte nincs is a link és saját hasam közt különbség. :)
Köszönöm !
"A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:14"
Sajnálom, ha te annyira életképtelen vagy, hogy megfosat a nyers tojás.:) Ha tudnád, hogy anyáink, nagyanyáink mennyi hideg édességhez használták alapanyagként, mégsem lett tőle semmi bajuk. A mai ember annyira ráér, hogy lépten-nyomon mindenbe beleköt.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:03
Kedves okoscsávó!
Ha ki tudtad volna venni szavaimból mondanivalóm, rájöttél volna, hogy k*rvára nem fosat meg a nyers tojás, hanem a szalmonella 2 legjellegzetesebb tünetét osztottam meg. Hányás, fosás. Esetenként csak fosás.
én meg életképtelen vagyok? Hát ehez csak gratulálni tudok. Ja, de várjál, csak akkor vagyok életképtelen, ha fosok a nyers tojástól... Akkor jó, mert nem fosok tőle. Jaj de boldog vagyok :D:D:D Hihi
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:57
Ha képes lennél feldolgozni bizonyos információkat, akkor talán feltűnt volna, hogy feljebb leírtam a szalmonella terjedési módjait. Mielőtt okoskodásba kezdenél, művelődj. Ergo, fel kellett volna tűnjön, hogy alapjáraton, ha normális körülmények között tárolod az élelmiszert, nemigen van arra esély, hogy szalmonellával fertőződj meg.
Kérlek a továbbiakban kímélj meg válaszaidtól, mert érdemben képtelen vagy hozzászólni a témához, ráadásul a kérdést sem kéne szétoffolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!