Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Holnapra meg lesz az eredménye?

Holnapra meg lesz az eredménye?

Figyelt kérdés

Holnap fotózásom van . A hasam ma körülbelül így néz ki : [link]

Na szóval holnapra még LAPOSABB ,és ha lehet még feszesebbet szeretnék . Folyamatos ugrókötelezéssel (30 perc) ,gimnasztika labdával hasra,meg törzse edzenék .

Holnapra lenne eredményre ?

KÜLÖN kiemelném ,hogy én az eredményt nem úgy értem ,hogy következő nap már 5 cm-rel karcsúbb ,kockahasú csaj szeretnék lenni . :D Hanem csak úgy ,hogy egy kicsit legyen laposabb . :)

Egyszerűen nem tetszik a mostani izomtalan ,"lötyi" állapot. :D

u.i.: Elnézést ,hogy nem a saját hasamról küldtem képet ,de egyébként szinte nincs is a link és saját hasam közt különbség. :)

Köszönöm !


2011. márc. 16. 17:16
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:14"


Sajnálom, ha te annyira életképtelen vagy, hogy megfosat a nyers tojás.:) Ha tudnád, hogy anyáink, nagyanyáink mennyi hideg édességhez használták alapanyagként, mégsem lett tőle semmi bajuk. A mai ember annyira ráér, hogy lépten-nyomon mindenbe beleköt.

2011. márc. 18. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm GreenTea ! :)
2011. márc. 18. 15:47
 33/38 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:03


Kedves okoscsávó!


Ha ki tudtad volna venni szavaimból mondanivalóm, rájöttél volna, hogy k*rvára nem fosat meg a nyers tojás, hanem a szalmonella 2 legjellegzetesebb tünetét osztottam meg. Hányás, fosás. Esetenként csak fosás.


én meg életképtelen vagyok? Hát ehez csak gratulálni tudok. Ja, de várjál, csak akkor vagyok életképtelen, ha fosok a nyers tojástól... Akkor jó, mert nem fosok tőle. Jaj de boldog vagyok :D:D:D Hihi

2011. márc. 19. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/38 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:57


Ha képes lennél feldolgozni bizonyos információkat, akkor talán feltűnt volna, hogy feljebb leírtam a szalmonella terjedési módjait. Mielőtt okoskodásba kezdenél, művelődj. Ergo, fel kellett volna tűnjön, hogy alapjáraton, ha normális körülmények között tárolod az élelmiszert, nemigen van arra esély, hogy szalmonellával fertőződj meg.

Kérlek a továbbiakban kímélj meg válaszaidtól, mert érdemben képtelen vagy hozzászólni a témához, ráadásul a kérdést sem kéne szétoffolni.

2011. márc. 20. 10:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 35/38 anonim ***** válasza:
Hoppá
2011. márc. 23. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 36/38 anonim ***** válasza:
A nyers tojásos idiótának üzenem (hátha még nézi), hogyha még nem nézett utána az avidin nevezetű anyagnak, akkor itt az ideje. És egy ilyen beszél a bioszról....
2011. ápr. 5. 19:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 37/38 anonim ***** válasza:
miért nem kérdezték meg az élelmiszermérnök urat? :D
2011. jún. 5. 19:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 38/38 anonim ***** válasza:
alap. élelmiszert hőkezelve eszünk. ez hogy lehet még kérdés? az nem süti meg az állati eredetű élelmiszert (de hát mi még a szárazbabot is főzzük..) akinek nem volt gyerekszobája, szülei vagy csak soha sem sütöttek neki? az sajnálatos, de azt hinném hogy az egyik legalapabb dolog az életben, már gyerekkortól, hogy sül az ebéd. a fehérjeforrást még hőkezeljük fogyasztás előtt. miért van kérdés? :)
2011. jún. 5. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!