Holnapra meg lesz az eredménye?
Holnap fotózásom van . A hasam ma körülbelül így néz ki : [link]
Na szóval holnapra még LAPOSABB ,és ha lehet még feszesebbet szeretnék . Folyamatos ugrókötelezéssel (30 perc) ,gimnasztika labdával hasra,meg törzse edzenék .
Holnapra lenne eredményre ?
KÜLÖN kiemelném ,hogy én az eredményt nem úgy értem ,hogy következő nap már 5 cm-rel karcsúbb ,kockahasú csaj szeretnék lenni . :D Hanem csak úgy ,hogy egy kicsit legyen laposabb . :)
Egyszerűen nem tetszik a mostani izomtalan ,"lötyi" állapot. :D
u.i.: Elnézést ,hogy nem a saját hasamról küldtem képet ,de egyébként szinte nincs is a link és saját hasam közt különbség. :)
Köszönöm !
"Tudom ,hogy a fehérjékből is már csinálnak olyant ,hogy naturális összetevők vannak benne . Egyébként a fehérjéről mindenki mást mond ,és máshogy áll hozzá . Én nekem a naturális azt jelenti ,hogy semmi féle táplálékkiegészítőt nem használok,de ez nyilván másnak megint csak mást jelent.
Kreatint nem azért nem szedek ,mert "meghalnék" tőle,hanem ,mert nem tartom túlságosan egészségesnek és nem szeretném "lerombolni" magam 14 évesen ."
Nem tudom hogy állsz a nyers tojással, de abban rengeteg a fehérje, és teljesen természetes. Én sem vagyok semmiféle por híve.:)
"te most ez komoly hogy nyers tojást ajánlasz? hátha kórházba megy szalmonellával?"
Rengetegen alkalmazzák ezt a módszert. Meg kell mosni rendesen a tojást. Ha beleütöd egy pohárba látod, hogy romlott-e vagy sem.;)
Hát a nyers tojást még nem próbáltam ,de nem igazán van hozzá gusztusom . :D
Inkább a hús fogyasztásra figyelek oda.Nem igazán eszem cukrot,"tonna" szám eszek gyümölcsöt,zöldséget (persze csak megválogatva ) .
"Milyen fotózás ?" Modellkedem. Persze még gyerekcipőben járok :) .
Még annyit hozzátennék, hogy a szalmonella széklettel ürül, ergo a tojásnak a felszínén találhatod meg a baktériumot, melyet könnyű eltávolítani, ha megmosod rendesen a tojást.(kacsatojásnak tágabbak a pórusai, így felszívódhatnak a baktériumok, de a tyúktojásnál nem kell ettől tartani)
Kockázati tényező lehet még, ha nem megfelelően tároljuk az élelmiszert, ez ugye főleg akkor gond, ha kint magas a hőmérséklet. Ilyenkor elszaporodhat az ételben a baktérium. Nem véletlen, hogy főleg nyáron hallani szalmonellás megbetegedésekről.
Hát nagyon sok sikert a fotózáshoz!
Remélem jól sikerül!:)
GreenTea
A nyers tojással ne szórakozzatok már! Még mindig van olyan idióta aki képes nyers tojást zabálni?! Legalább akkor másnak ne ajánljad! Nem csak a szalmonella de az avidin miatt is fölösleges nyersen enni.
Olvassál: [link]
A kérdezőnek pedig annyit, hogy 14 évesen még ne próbálj meg "extrán" készülni a fotózásodra. Már írtam, hogy teljesen jó így a hasad, ne izgulj!
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:16
Ne ilyen oldalakról "művelődj".
Akkor gyere vissza prédikálni, ha a biológia és te köszönő viszonyban lesztek egymással. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!