Holnapra meg lesz az eredménye?
Holnap fotózásom van . A hasam ma körülbelül így néz ki : [link]
Na szóval holnapra még LAPOSABB ,és ha lehet még feszesebbet szeretnék . Folyamatos ugrókötelezéssel (30 perc) ,gimnasztika labdával hasra,meg törzse edzenék .
Holnapra lenne eredményre ?
KÜLÖN kiemelném ,hogy én az eredményt nem úgy értem ,hogy következő nap már 5 cm-rel karcsúbb ,kockahasú csaj szeretnék lenni . :D Hanem csak úgy ,hogy egy kicsit legyen laposabb . :)
Egyszerűen nem tetszik a mostani izomtalan ,"lötyi" állapot. :D
u.i.: Elnézést ,hogy nem a saját hasamról küldtem képet ,de egyébként szinte nincs is a link és saját hasam közt különbség. :)
Köszönöm !
"Vízhajtó, és k.rvasok ch minimális víz."
Fotózásra szerintem nem túl előnyös dehidtratáltan menni.:/
mark86 Köszönöm :) ,de én nem így vettem észre . :D
Tökéletes has szerintem nincs ,még nagyon sokat szeretnék rá fejlődni ,izmosabb,feszesebb is lehetne ,de úgy látom naturan már nem igazán menne tovább (ezt az eredményt teljesen naturan értem el ) ,de mivel 14 éves lány vagyok semmiképen nem szeretnék használni fehérjét,kreatinról meg szó sem lehet !
Igen vízhajtóra én is gondoltam . De talán még jobban rá segíthetnék egy intenzív edzéssel?
Gyors válaszokat köszönöm ! : )
Tudom ,hogy a fehérjékből is már csinálnak olyant ,hogy naturális összetevők vannak benne . Egyébként a fehérjéről mindenki mást mond ,és máshogy áll hozzá . Én nekem a naturális azt jelenti ,hogy semmi féle táplálékkiegészítőt nem használok,de ez nyilván másnak megint csak mást jelent.
Kreatint nem azért nem szedek ,mert "meghalnék" tőle,hanem ,mert nem tartom túlságosan egészségesnek és nem szeretném "lerombolni" magam 14 évesen .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!