Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Holnapra meg lesz az eredménye?

Holnapra meg lesz az eredménye?

Figyelt kérdés

Holnap fotózásom van . A hasam ma körülbelül így néz ki : [link]

Na szóval holnapra még LAPOSABB ,és ha lehet még feszesebbet szeretnék . Folyamatos ugrókötelezéssel (30 perc) ,gimnasztika labdával hasra,meg törzse edzenék .

Holnapra lenne eredményre ?

KÜLÖN kiemelném ,hogy én az eredményt nem úgy értem ,hogy következő nap már 5 cm-rel karcsúbb ,kockahasú csaj szeretnék lenni . :D Hanem csak úgy ,hogy egy kicsit legyen laposabb . :)

Egyszerűen nem tetszik a mostani izomtalan ,"lötyi" állapot. :D

u.i.: Elnézést ,hogy nem a saját hasamról küldtem képet ,de egyébként szinte nincs is a link és saját hasam közt különbség. :)

Köszönöm !

2011. márc. 16. 17:16
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
te meg legyél tisztában vele hogy egy átlag biológiatanárnak,tesitanárnak vagy háziorvosnak lövése nincs se a helyes táplálkozásról,se a mozgásról! én is onnan "művelődök",mert többet adok egy sportoló,vagy ebben a témában otthonosan mozgó ember (pl.bunny)szavára,mint egy elhízott,dohányzó,alkoholista orvoséra,egy 60 éves tesitanáréra aki szerint ha tetépítesz belehalsz,vagy egy biosztanáréra aki 40kg és a 60-as évek tudományos kutatásait veszi alapul!
2011. márc. 17. 11:40
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

GreenTea

09:04 akkor szépen igyad csak a nyer tojást és nőlj nagyra! Szeretem az ilyen barmokat:)

2011. márc. 17. 12:03
 23/38 anonim ***** válasza:
0%

"mark86 válasza:

te meg legyél tisztában vele hogy egy átlag biológiatanárnak,tesitanárnak vagy háziorvosnak lövése nincs se a helyes táplálkozásról,se a mozgásról! olyan h@lyék mint a p1csa az egész témához! én is onnan "művelődök",mert többet adok egy sportoló,vagy ebben a témában otthonosan mozgó ember (pl.bunny)szavára,mint egy elhízott,dohányzó,alkoholista orvoséra,egy 60 éves tesitanáréra aki szerint ha tetépítesz belehalsz,vagy egy biosztanáréra aki 40kg és a 60-as évek tudományos kutatásait veszi alapul!"

Azért, mert megcáfolják azt, amiben oktondi módon hiszel, nem kell támadni. Fogadd el, hogy nem vagy mindenható, vannak bizonyos témakörök, melyekben nem vagy túlzottan jártas. Én speciel többet adok olyanok véleményére, akik szakértők a témában, kutatásokkal, érvekkel alá tudják támasztani amit mondanak, és nem "faszagyerekvagyokénmajdmegmondom" szindrómában szenvednek. Nem mellesleg mivel jártas vagyok a biológiában(ebből egyenesen következik, hogy anatómiai ismeretekkel is rendelkezem), van fogalmam róla, hogy milyen sport milyen hatással van a szervezetre.

Döntsd el, hogy alázod még magad, vagy inkább csöndben duzzogsz a továbbiakban. Összehordasz hetet-havat az oktatás módjáról, miközben fogalmad sincs róla, hogyan működik. Legközelebb akkor válaszolj, ha majd érdemben is hozzá tudsz szólni a témához.;)

2011. márc. 17. 12:08
 24/38 anonim ***** válasza:

"GreenTea

09:04 akkor szépen igyad csak a nyer tojást és nőlj nagyra! Szeretem az ilyen barmokat:)"

Az a legkevésbé sem támasztja alá az igazadat, hogy lebarmozol másokat. ;)

2011. márc. 17. 12:11
 25/38 anonim ***** válasza:

GreenTea

"Én speciel többet adok olyanok véleményére, akik szakértők a témában, kutatásokkal, érvekkel alá tudják támasztani amit mondanak"

Igen? Speciel én is. Kérlek linkelj ide pár kutatást ami alátámasztja, hogy érdemes nyersen fogyasztani a tojást.

Egyébként nem te vagy az egyetlen aki ismeri az emberi test anatómiáját és a sportok élettani hatásait.

2011. márc. 17. 12:23
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

én alázom magam? rácáfolnak!-röhögnöm kell!!! Mire?

Hogy egy testépítő(a hasonló oldalakon leírtak alapelveit "követve"),magára dob 10-15 kiló színizmot évek alatt némi zsírral és verseny előtt 0-ra csökkenti a felesleget a testén és ezt megismétli ahányszor akarja?

az orvosok olyan jól végzik a munkájukat hogy az átlag a kórházban döglődik vagy úgy el van hízva hogy 100 métert nem tud lesétálni! oktatás??? világszínvonal! ezért van ennyi kérdés a helyi zsírégetésről és komment arról,hogy valaki a gyümölcsből viszi be a vitamint(jó kis cukorral együtt). ja és a jó kis orvosaink és biológus géniuszaink lőtték be f@szán a napi vitaminszükségletet is!

én nem duzzogok hulyegyerek,csak szólok hogy nem árt ha tudod hogy egy nagy téveszme az életed! tudomány?

mikor a tesómnak infarktusa volt és elhalt a fél szíve a kiérkező ügyeletes orvos izomhúzódásra gyanakodott és nem engedte a mentőt kihívni! ekkor b@sztam szájba először orvost! a második eset az volt mikor apámnak bevérzett a gyomra és alvadt vért hányt(a rosszul belőtt savlekötő tabletta mennyiségtől) egy másik doki azt mondta hogy az KÁVÉ! mind két esetben nekem kellett mentőt hívni hogy ne kelljen temetésre menni! nekem csak egy 8.általánosom van meg 1 gyökér szakmám,de egy ház árát lepereltem az agyondiplomázott szakemberekről! nem veszekedni akarok,csak ezek a tapasztalataim! ennyi

2011. márc. 17. 12:33
 27/38 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:33"

Én sem szándékozom veled veszekedni, mert elismerem, hogy sokszor jó tanáccsal látod el az embereket, annyit kértem, hogy ha egy adott témában nem vagy tájékozott, ahhoz ne szólj hozzá. Egyébként vannak orvosok, akikre igaz az állításod, de kíváncsi lennék, te mennyire lennél friss, ha 36 óráznod kéne mondjuk. A másik fele az, hogy sajnálatos módon nagyon kevés embert vesznek föl államilag támogatott szakra, hiába jelentkezik mondjuk 5x annyi ember ugyanolyan eredménnyel. Akinek pedig nincsen fél évre egy millája, az nem tudja elvégezni az orvosi egyetemet. Én sem örülnék, ha olyan "szakember" műtene meg, akinek a tanulmányi díját apuci és anyuci perkálta le, mert annak nem kell olyan szorgalommal elvégeznie az egyetemet, mint annak, aki tényleg a tanulmányi eredményei alapján került be. Az utóbbiak pedig sajnos csak töredékét teszik ki a fent említett kontároknak. Ergo sajnos nagyobb eséllyel kerülsz olyanhoz, aki nem feltétlen kiváló szakember.

Egyébiránt testépítő is van a környezetemben, aki nem tegnap kezdte el. Konkrétan 16 éve tolja az ipart és bizony arról az oldalról is hallani igen komikus esetekről. Például amikor a hülyegyerek vénásan tolta be magának a cuccot, természetesen beledöglött, pedig rendkívül nagy szakértőnek gondolta magát. Csak ugyebár minden szentnek maga felé hajlik a keze. Ne offoljuk szét a kérdést. Nyugodtan írj e-mailt, ha szeretnél valamit mondani.:)

2011. márc. 17. 17:58
 28/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat ,és KÜLÖN köszönöm a jókívánságot,aranyos vagy ! :)

Már túl vagyok a fotózáson ,azt mondta a fotós ,hogy : "Ilyen jól pucsítani még senkit nem látott", meg hogy: "A kosarakat tegyük má' ki ,hogyha nincs belőle hiány . :P

Úgyhogy szerintem jól sikerült . :)

A tojásról meg annyit ,hogy mind a kettőtöknek nyomós érvei vannak mellette/ellene,úgyhogy mindkettőtöknek igaza van ,és ezt nem "jó modorból" mondom .Szerintem mindenki maga döntse el ,hogy mit visz be szervezetébe és hogyan . Mindenkinek joga van hinni az eszméiben. :)

2011. márc. 17. 18:12
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a kommenteket, de

1- Nem eszel cukrot, de tonnaszám eszed a gyümölcsöt: amiben meg fruktóz van. Az cukor. Mondjuk a máj fel tudja venni, de nem korlátlan mennyiségben. Kb 50g-ot.

2- Aki nyers tojást ajánlott, azt csókoltatom, majd ha fosás hányás keveréke lesz, akkor is.

3- Nem láttam, hogy 14 vagy, ilyen korban tényleg nem kéne kreatint használni, de nem azért mert lerombol, hanem mert még enéklkül is lehet nyomni.

4- A fehérje -protein por- nem tudom mért nem játszik. Azért, mert nem találkozol vele az utcán szembe? Ez is a tehénből jön, csak ki van véve belőle minden, ami nem kell.

2011. márc. 17. 18:14
 30/38 anonim ***** válasza:

GreenTea

Akkor gratulálok a jó fotózáshoz! Viszont a tojást továbbra sem ajánlanám nyersen:)

2011. márc. 17. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!