A kick-boxosoknak miért nincs "szép" testalkatuk?
Világbajnokokat is láttam már és egyáltalán nem szép vagy definiált az izomzatuk, pedig rengeteget mozognak.
Videon láttam szép alkatú kick-boxosokat (nőket és férfiakat is), de ott arra gyanakszom, hogy edzenek mellé mást is.
Ha valaki csak kick-boxol, akkor milyen hatása lesz az alkatára (túl a genetikailag meghatározott dolgokon). Értem ezt férfiakra és/vagy nőkre is.
Nőnek én nem biztos, hogy ajánlanám. Nem szép egy szálkás nő.
Formásodj inkább jógával, tornával, tánccal. A latintáncosoknak isteni alakjuk van! És az is meg tud ám izzasztani. :)
11:32, köszönöm a tippeket, de ezeket már próbáltam és egyszerűen "nem jöttek be". Nem tetszettek. A kick-box nagyon tetszik és élvezem is.
Inkább itthon kondizok mellé, ha ezen múlik.
ha csak ugy kinézni akartok valahogy akkor jó a box meg stb......
de azért ha tényleg jol akartok kinézni akkor testépítés ,de az mesze a legnehezebb sportok közé tartozik meg genetika is kell hozáá rendessen meg pénz ......
22:55 - nem magazin címlapra vágyom, csak egy izmos, formás alkatra.
Vannak fitness vagy testépítő barátnőim - csúcsformában ők is szálkásítási fázisban vannak. Azt az önsanyargatást, amit ez a műfaj kíván, főleg ha valaki komolyan csinálja, én nem lennék képes megtenni.
Odafigyelek a kajára, de amikor a ch, protein, zsír ki van centizve, órára leosztva és a még folyadékkal is játszani kell, azt nem tudnám csinálni.
A kick-boxot azért kezdtem el, mert ülőmunkát végzek és kell a mozgás, sport. Ez tetszett és ha formásabb leszek tőle, annak a "mellékhatásnak" csak örülni fogok.
A kérdést azért tettem fel, mert járnak le edzeni olyanok is, akik bajnokságokon indultak és tényleg rendszeresen csinálják. Akkor hagynak csak ki edzést, ha betegek vagy valami nagyon halaszthatatlan dologgal ütközik (pl. vizsga egyidőben van vele, családi vészhelyzet, stb). Az edzőt is láttam már póló nélkül, van rajta izom, de van egy kis férficici is, meg zsír is. Ez a táplálkozás miatt lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!