A kick-boxosoknak miért nincs "szép" testalkatuk?
Világbajnokokat is láttam már és egyáltalán nem szép vagy definiált az izomzatuk, pedig rengeteget mozognak.
Videon láttam szép alkatú kick-boxosokat (nőket és férfiakat is), de ott arra gyanakszom, hogy edzenek mellé mást is.
Ha valaki csak kick-boxol, akkor milyen hatása lesz az alkatára (túl a genetikailag meghatározott dolgokon). Értem ezt férfiakra és/vagy nőkre is.
Azért, mert a k-b nem a testépítésről szól.
Nem igazán a látványosan fejlődő izmokat edzi meg.
Nekem is munkatársam, hááát nem valami vállas gyerek, de ettől függetlenül kemény mint állat.
Az tiszta, hogy izomtömeget nem növel, vagy nagyon minimálisan (gondolok arra, hogy egy nagyon puhány ember felszedhet 1-2 kg izmot).
De azt se látom, hogy szálkásak lennének.
Vagy "kidobó" alkata van, tehát izomtömeg és azon valamennyi zsírréteg, vagy cumisüveg vállak, beesett mellkas...
Rákerestem, tényleg nem nádszál :) Viszont ezen a képen az ellenfelének szép teste van (nem testépítő szempontból). Ez genetika, vagy a másik fickó edz mellé mást is?
(Nem tudom ki az, csak a képen találtam.)
Első hozzászóló vagyok, még annyit szeretnék, h én annó voltam pár tb edzésen, ami kb. annyiból épült fel, h bemelegítés, csináltunk pár 100 fekvőt meg ilyeneket aztán gyakoroltuk az ütéseket, rúgásokat, aztán a végén egymással kellett harcolni.
Na most én abbahagytam, mert nem volt időm lejárni, de ebből kiindulva ha megnézed, egyik része se volt az edzésnek olyan jellegű, ami izmot építene.
1 percesek voltak ezek a harcok, de a végére mindig totál kifulladtam.
Az állóképességed nő, és ide meg az kell.
A párod férfi vagy nő?
Érdekelne, hogy a nemek között van-e különbség.
11.08 vagyok.
Még annyit hozzátennék, hogy soha nem szedett mellé szereket, pedig még versenyeken is indult, annyit eszik, mint egy állat és azon kívül mást nem csinált. Tehát én a fosmásodni vágyó férfiaknak csak ajánlani tudom ezt a sportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!