Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kick-boxosoknak miért nincs...

A kick-boxosoknak miért nincs "szép" testalkatuk?

Figyelt kérdés

Világbajnokokat is láttam már és egyáltalán nem szép vagy definiált az izomzatuk, pedig rengeteget mozognak.

Videon láttam szép alkatú kick-boxosokat (nőket és férfiakat is), de ott arra gyanakszom, hogy edzenek mellé mást is.

Ha valaki csak kick-boxol, akkor milyen hatása lesz az alkatára (túl a genetikailag meghatározott dolgokon). Értem ezt férfiakra és/vagy nőkre is.

2011. márc. 16. 09:02
1 2
 1/19 anonim válasza:

Azért, mert a k-b nem a testépítésről szól.

Nem igazán a látványosan fejlődő izmokat edzi meg.

Nekem is munkatársam, hááát nem valami vállas gyerek, de ettől függetlenül kemény mint állat.

2011. márc. 16. 09:21
 2/19 A kérdező kommentje:

Az tiszta, hogy izomtömeget nem növel, vagy nagyon minimálisan (gondolok arra, hogy egy nagyon puhány ember felszedhet 1-2 kg izmot).

De azt se látom, hogy szálkásak lennének.

Vagy "kidobó" alkata van, tehát izomtömeg és azon valamennyi zsírréteg, vagy cumisüveg vállak, beesett mellkas...

2011. márc. 16. 09:26
 3/19 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ.Genetika,étrend,esetleg más sport a KB mellett.... Nem minden "harcos" rendelkezik tökéletes testtel.Nem csak KB-ról beszélek.Nézd meg pl Roy Nelson UFC-s mma versenyzőt.Nem kapott volna szerepet a 300-ban,a ketrecben mégis halálos ellenfél.
2011. márc. 16. 09:39
 4/19 A kérdező kommentje:

[link]

Rákerestem, tényleg nem nádszál :) Viszont ezen a képen az ellenfelének szép teste van (nem testépítő szempontból). Ez genetika, vagy a másik fickó edz mellé mást is?

(Nem tudom ki az, csak a képen találtam.)

2011. márc. 16. 09:53
 5/19 anonim válasza:

Első hozzászóló vagyok, még annyit szeretnék, h én annó voltam pár tb edzésen, ami kb. annyiból épült fel, h bemelegítés, csináltunk pár 100 fekvőt meg ilyeneket aztán gyakoroltuk az ütéseket, rúgásokat, aztán a végén egymással kellett harcolni.

Na most én abbahagytam, mert nem volt időm lejárni, de ebből kiindulva ha megnézed, egyik része se volt az edzésnek olyan jellegű, ami izmot építene.

1 percesek voltak ezek a harcok, de a végére mindig totál kifulladtam.

Az állóképességed nő, és ide meg az kell.

2011. márc. 16. 10:05
 6/19 A kérdező kommentje:
Szálkásító hatása sincs (megfelelő étkezéssel kombinálva)?
2011. márc. 16. 10:30
 7/19 anonim ***** válasza:
Az én párom évekig kick- és thai-boxolt és szerintem nagyon jó teste lett tőle, minden elfogultság nélkül mondom. Nem lett "böszme", hanem szép, szálkás. Formás háttal és vállakkal.
2011. márc. 16. 11:08
 8/19 A kérdező kommentje:

A párod férfi vagy nő?

Érdekelne, hogy a nemek között van-e különbség.

2011. márc. 16. 11:10
 9/19 anonim ***** válasza:
Férfi. :)
2011. márc. 16. 11:13
 10/19 anonim ***** válasza:

11.08 vagyok.

Még annyit hozzátennék, hogy soha nem szedett mellé szereket, pedig még versenyeken is indult, annyit eszik, mint egy állat és azon kívül mást nem csinált. Tehát én a fosmásodni vágyó férfiaknak csak ajánlani tudom ezt a sportot.

2011. márc. 16. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!