Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha utcai bunyóra kerül sor,...

Ha utcai bunyóra kerül sor, akkor ti mit tesztek? Mit csináltok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 21:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

Ha romák,és k@csögök,nem kell futkosni!

Mögéjük mutatsz:jééé döglött macska! Amíg a kaját keresik a földön 4kézláb nyugodtan elsétálsz!

2011. márc. 7. 16:55
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. márc. 7. 19:27
 13/27 anonim ***** válasza:
68%
na mi van? bevállaltad? :D
2011. márc. 7. 19:32
 14/27 A kérdező kommentje:
En vagyok a valasz iroja es 14 eves vagyok. Egy inas bunyozni akar velem csak nemtudom eldonteni hogy megeri e verekedni es ha verekedesre kerulne sor akkor mivel kezdjek. Mert en jarok teakwondo-ra es hat no. Eleg az is ha mondjuk kettot okollel leb.szok ?
2011. márc. 9. 21:37
 15/27 anonim ***** válasza:

végülis TKD-n öklözni tanultok :D

14 évesen miért kellene verekedned? :P kis papa :)

gyakorolj addig amíg nem kérdések lesznek a fejedben, hanem 1 rúgással megfektetsze egy férfiembert. na akkor már tudsz verekedni (a saját harcművstílusodban) de akkor meg már nem fogsz ilyet kérdezni.

hagyjad! nem kell neked most hogy kiverjék 1 fogad..

2011. márc. 9. 21:52
 16/27 anonim ***** válasza:
Hát ha olyanról van szó, akivel minden nap találkozol, és nem sokat érsz az állandó futással, akkor azt hiszem próbálnám elkerülni az ütéseit. Ebbe előbb, utóbb úgyis belefárad, és ha elég gyors vagy, akkor neked nem is annyira megerőltető. Miután kifáradt, már könnyebb elkapni, és a földre szorítani. Taekwondohoz nem értek sajnos (nem nagyon tudom, hogy azon belül milyen fogások vannak), de én a magam részéről ezt tenném.
2011. márc. 9. 21:55
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdenék fogadásokat kötni a "nézőkkel". :)
2011. márc. 10. 12:18
 18/27 anonim ***** válasza:
hát, igen, kedves előző HOSSZABBAN válaszoló, ez is egy módszer, csak hát.. az erőszakot és a harcot valahol művészeti szinten (precízen és kidolgozottan) gyakorolják évekig, évtizedekig. na most amit Te írtál, ennek az egésznek a sárbatiprása :D de hajrá! :DDD
2011. márc. 10. 12:53
 19/27 anonim ***** válasza:
írtam ezt BenJoe-nak :)
2011. márc. 10. 12:54
 20/27 anonim ***** válasza:
Köszi. Én mindenesetre a magam részéről egy utcai bunyóban nem arra fogok törekedni, hogy minél művészibb legyek, hanem hogy minél kevesebb sérüléssel kerüljek ki belőle.
2011. márc. 10. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!