Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha utcai bunyóra kerül sor,...

Ha utcai bunyóra kerül sor, akkor ti mit tesztek? Mit csináltok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 21:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Hálistennek ilyenre még nem került sor, ezért nem tudom mi történne. Én mindenképpen 1-2 ütés után lesném, hogy merre tudok elfutni. Sosem tudhatod, hányan vannak, milyen fegyverük van, stb...
2011. márc. 6. 21:06
 2/27 anonim ***** válasza:
verekedek , nem hagyom magamat. Nem futok el akarmilyen nagy allatok is utnek.
2011. márc. 6. 21:14
 3/27 anonim válasza:
attól függ én egyedül vagyok vagy bandában, haverokkal, és hogy ŐK hányan vannak...Ha mindkét csapat több létszámot számlál, nagyjából egyenlőt, akkor megpróbálnék hátulról gerincrúgásokkal minél több ellent leszerelni.
2011. márc. 6. 21:15
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Én a magam részéről azt csinálom, amit tanítottak nekem. Ha konfliktus van kialakulóban, akkor nem törődök azzal, hogy mit gondolnak rólam, elfutok. Javaslom, te is tedd ezt. Ha lehetséges, akkor jobb elkerülni a bajt.

Csakis abban az esetben szabad leállni harcolni, ha sarokba szorítottak, és nincs lehetőséged elfutni (illetve ha nem tudod szóban lerendezni a dolgot), valamint ha van veled valaki, akit meg kell védened. Ez utóbbi esetben egyenesen kötelességed, hogy odatedd magad a legjobb tudásod szerint.

Ha pedig olyan helyzetbe kerülök, amikor egy szerettemet kell megvédenem, vagy a saját életemet, hát akkor bizony kedves támadóm jobban teszi, ha megköti a gatyamadzagot, mert bizony odavágok kőkeményen ha kell.

2011. márc. 6. 21:16
 5/27 Vadmeggy ***** válasza:
100%

Utca verekedésnél, az első a helyzetfelismermés. Ha látod, hogy egy kis gizda kötekedő hülyegyerek támad, akkor csaphatsz neki két pofont, de ha 3an jönnek rád, akkor célszerű menekülni.

Az utcán, csak akkor szabad leállni verekedni, ha nincs más választás,mert nem tudhatod, hogy mikor kap elő kést vagy mikor bukkan fel a 8 unokatestvér macsétával.

Én megpróbálom mindig a feszültséget csökkenteni, nyugtatni az embereket, hogy ne fajuljon el verekedésig a helyzet. (Eddig sikerült)

2011. márc. 6. 21:19
 6/27 anonim ***** válasza:
37%
fejbebaszom 1 féltéglával őket
2011. márc. 6. 21:46
 7/27 anonim ***** válasza:
Ők meg előrántanak egy-két bicskát, és torkon szurkálnak vele. Mellesleg honnan szedsz az utca közepén féltéglát. Időt kérsz, amíg a legközelebbi házfalból kibontasz egyet?
2011. márc. 6. 21:52
 8/27 anonim ***** válasza:
Nyúlcipő:)
2011. márc. 6. 23:47
 9/27 Orfeus ***** válasza:

Sok jó példát hallottam, a fele meg is felel az én véleményemnek is... A leállok verekedni, féltégla stb... Elég érdekes, de azt hiszem, hogy a leghatásosabb hogyha tényleg elfutsz.

Soha nem tudhatod, hogy van e nála kés, vagy akármi... És bizony egyre több van. Személy szerint sok balhéba keveredek sajnos, de a jó oldala az, hogy mindíg van legalább 1 haver aki ott van, és az sokat segíthet. Futni nem szoktunk, elkerüljük a balhét inkább, lényeg a fellépés!

Akár milyen hihetetlen, hogy ha a cigányok nincsenek sokan, és méreget, visszanézel, és elkezd pofázni, akkor a 90%-a elmegy, hogy ha megnyerő a fellépésed!

Ez hogy lehet? Visszakiabálsz, hogy mivan köcsöggyerek kell a balhé, rossz emberbe kötöttél stb... Hidd el, beválik, hogy ha egyedül van.

Ha ketten vannak, vagy többen, és te egyedül (szokásos séma) akkor bizony futás! Mert 3 közül 100% hogy legalább az egyiknél van kés!! Én is találkoztam már késsel az utcán, nem kellemes....

Az én helyzetembe hogyha többen vannak, elkerüljük a balhét, ha nem sikerül, akkor belemegyünk, ahogy lehet. Bár számunkra nem nehéz, mert gyerekkorunk óta verekszünk, nem csak az utcán, hanem edzésen is :)

Szóval szórjuk őket mint a szotyit :)

Azt ajánlom, hogy tényleg fuss, ne legyél legény ha többen vannak. És ha tudsz, jársz vmilyen edzésre, ha sok a környéken a cigány, akk futni sem árt rendesen megtanulni :)

2011. márc. 7. 00:18
 10/27 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ milyen a szitu.Tehát ahogy írták már az első a helyzet felmérése.

Ha látom,hogy elkerülhetetlen,akkor mindig elsőnek lépek.

Most legutóbb ez annyi volt,hogy fenyegetett egy fickó,én meg mosolyogva felraktam a kezem,hogy nincs baj és mi a probléma,majd úgy mellbe rúgtam,hogy összerogyott,aztán még pofán rúgtam a földön,hogy biztos legyek benne, rendesen megértette.

De sok mindentől függ,hogy mi a legjobb kezdés.Szűk zárt helyen,utcán,kocsiban stb.

Egyébként ha dominánsan és határozottan lépsz fel 99%ban a dolog megmarad verbális szinten és meghátrál a kezdeményező.

Több támadó ellen-mondjuk kettő ellen-érdemesebb távolságot tartani úgy,hogy az egyikük legyen középen ne te.

Ilyenben is volt részem.Aznap pont acélbetétes volt rajtam uh lerúgtam őket,aztán mire az egyik elkezdett feltápászkodni a másiknak szétrúgtam a bordáit,addigra odaért két haverom és három a kettő ellen a sz@rt is kivertük-rúgtuk belőlük.

De persze a verekedés mértékét is sok minden befolyásolja.

Van-e már előzménye a dolognak,sima részeg kötözködő,rablási szándék,illetlen viselkedés.

Szerintem mindegyik másfajta megközelítést érdemel és legtöbbször elkerülhető a dolog.

Persze ha a paraszt nem érti meg,hogy ne telefonáljon a moziban és ne rúgja a székem,akkor nincs mit tenni cselekedni kell.

2011. márc. 7. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!