Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nyújtás sorozatok között vagy...

Nyújtás sorozatok között vagy ha végeztem utána? Tegyük fel bedurrant 1 izomcsoportotok mit csináltok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 22:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem rég kezdtem konditerembe járni de ahogy látom nem nagyon szokták nyújtani a delikvensek a konditeremben.Ezért is tettem fel a kérdést hogy hülyeség nyújtani?
2011. aug. 13. 22:59
 2/4 oyeacch ***** válasza:

Kicsit sem hülyeség. Beszélhetnénk a pozitív hatásokról, de te nem azt kérdezted, tehát:

Erre is az a válasz, ami általában az ilyen kérdésekre... Ki kell próbálni, és helyzetfüggő. Vannak gyakorlatok, pl: felhúzás, ahol le kell nyújtani minden sorozat után, mert beáll a derekad, mint a szar. mellezésnél edzés végén szoktam, hátazásnál amikor eszembe jut. de mindig nyújtok.

Én azt mondnom, edzés végén mindig nyújts, és ha jól bedurrantál, feszülsz... akkor lehet gyakorlatok vagy akár sorozatok között is.

2011. aug. 13. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség egyáltalán a nyújtás!!

Nyugodtan csinálhatod,amikor csak akarod!

Én mondjuk csak az edzés elején meg végén szoktam nyújtani,de lehet sorozatok között is,ahogy neked jobban bejön majd!

Próbáld így is,úgy is!

Sokan azért nem nyújtanak a termekben,mert:

-lusták rá

-időpocsékolásnak gondolják

-nem tudják milyen hasznos

Nyújtsál csak,ahogy kell!

2011. aug. 13. 23:15
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 13. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!