Milyen küzdősportot vagy harcművészetet ajánlotok amivel majd letudok ütni embert és le is tudom védeni az ütéseket?
A krav maga önvédelemorientált, a BJJ meg egy ring küzdősport, bunyózni nem igazán alkalmas, pláne nem utcán.
Box ill hasonló küzdősport ajánlott neked. De értelmes harcos SOHA nem bunyózik, csak ha védenie kell magát.
le lettem -értelmetlenezve-
van gyakorló bunyó is. sztem ezért vagyok most tele inkább vágásokkal (karmolás), nem zúzódásokkal.. :P
nem erősen ütöttünk, de az artériák és nyomáspontok támadása.. azért ha gyengén csinálod is meglátszik.
Bjj --> nem jitsuzom, és alapvetően nem is ajánlanám, mert hiába vagy jó benne, simán széjjel szabnak egy késsel, deee azért tegnap kungfu edzésen földharcoltunk és vettünk pár kar (könyök váll) láb (térd) és nyak (gerinc) feszítést, amiket most eléggé érzek, és elég instant győzelem, ha van egy olyan helyzet, hogy földre került az ellenfeled. szóval vannak kegyetlen technikák ütés nélkül is, ezt adom!
És ha beszólnak akkor mi van? Én ju jitsu-zok ami hát egy elég brutális harcművészet. A suliban folyton beszólogatnak, de nem csinálok belőle nagy ügyet. Csak amikor az aöltözőbe le akartak bírkózni, akkor elszállt az agyam és nekiestem a gyerek torkának. Szóval elég veszélyes ez, mert ha azt gyakorolja be a tested, hogyan tégy kárt másokban, akkor akaratlanul is kórházba juttathatsz valakit. Ezért mondják, hogy egy igazi harcos nem harcol, mert könnyen megölheti az ellenfelét.
Nem baj ha ilyesmit akarsz tanulni, de ne azért tedd, mert bosszút akarsz állni. Ha csak azért levered, mert beszólt neked, az csak téged minősít...
azér, kedves kérdező, lehet hogy önvizsgálatot tartanék:
Idegesít egy csávó, de nem merek tenni ellene semmit. kicsinek, gyengének érzem magam hozzá képest. De majd ha bunyózok, akkor beverem a pofáját :D szétverem. meg is kérdezem, a gyakorikérdéseken, melyik a legtutibb küzdőág, ami 1 edzés után olyan erőssé tesz, mint csáknorisz. Akkor majd jól leverem azt a szarzsákot.
Nekem ebből az jön le, hogy egy gyáva, komplexusos féreg vagy.
gyáva, vagy komplexusos, oké.
de nemáh' hogy féreg :D
ha pesti vagy, én kitanítalak! úgyis rohad ez a világ, legalább tudj ütni.
16:44 végülis a kérdezőre vonatkozna, de amúgy, nekem mindegy :)
ha hétvégéken van időm, akkor felugorhatsz újpestre. álló vagy földharc? nekem 8.. annyit szeretnék, hogy ha megtanítom, és használod, tudni akarom hogy ment. ennyi.
én sok éve elég erős vagyok, de jó lenne tudni, hogy mondjuk egy hónap "Aczél féle" edzéssel milyen erős lesz egy kezdő. vagy nem kezdő. mindegy. mehet minden jellegű harc, pusztakezes álló-föld, fegyveres.. nekem mint írtam, mindegy.
fél 6 van, ha 6-ig vagy esetleg 7-ig ki tudtok jönni kápmegyerre, (újpest központ, --> 14-es villamos) akkor lehet még ma ingyen is.
1 dolgot hamar verj ki a fejedből! nem teszel szívességet hogy tanulsz :) teszteltem már le másokat így, csak még jól jönne pár adat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!