Lányok! Ti milyen harcművészetet/küzdősportot csináltok?
Én nagyon ritkán kick-box mikor épp lent vagyok barátoméknál(sajnos nem versenyszerűen).
A párom kick-boxol (előtte tizen akárhány évig taekwondozott)így általa ismertem meg. Nekem nagyon tetszik, csak már "öregnek" tartom magam ahhoz, hogy elkezdjem versenyszerűen:(
Hogy mi tetszik benne, úgy minden. Az tetszett meg, ahogy Ő küzd:) Utána láttam lányokat, és nekem nagyon tetszik.
19/l
én 2 éve kezdtem karatézni itthon a városba ahol élek...
és én mindig is a harcmüvészet mániájába éltem /legalábbis szertem nézni anno/ és hát más a környéken nincs harcművészet sokáig nem akartam mondjuk csinálni de aztán láttam egy srácot /máramár egyik legjobbbarátom akkor még nem ismertem/ bemutatonvés ugy tetszett hogy mennyire élezi meg minden és akkor igy lele mentem edzést nézni és ugy akkor mégjobban beleszerelmesedtem a kyoba
ugy voltam vele hogy kiprobálom hátha énis tudnám ugy élvezni
igaz nem versenyszerüen üzöm
17/l
Kick box. Kamaszkoromban karatéztam és kung-fuztam, de nem igazán tudtam átérezni a "csi" áramoltatását és a pantomimes gyakorlatokat.
A kick boxban ezek nincsenek, viszont az edzés kőkemény :)
Néhány hete járok, de nekem nagyon bejött!
28/N
jó beleolvasni ilyen témába :)
20ff, önvéd. "edző"
Gondolom arra akart célozni, hogy a kung fu nem sport hanem harcművészet, és a kettő között azért van külömbség. Az utóbbi a harc művészete szóval arra tanít hogyan tegyünk kárt egy emberben, vagy esetlegesen öljük meg azt. Hát nem igazán hasonlítható össze a golfozással :D
Ha nem tévedek, bizonyára wing tsun kung fu-t tanul a kedves hölgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!