Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti milyen harcművészet...

Lányok! Ti milyen harcművészetet/küzdősportot csináltok?

Figyelt kérdés
Ha kérhetem leírnátok, hogy pontosan miért is azt választottátok vagy mit szerettek benne? Kort is légyszíves illetve, hogy hol melyik klubban...
2011. márc. 3. 22:26
1 2
 1/12 sz12 válasza:

Én nagyon ritkán kick-box mikor épp lent vagyok barátoméknál(sajnos nem versenyszerűen).

A párom kick-boxol (előtte tizen akárhány évig taekwondozott)így általa ismertem meg. Nekem nagyon tetszik, csak már "öregnek" tartom magam ahhoz, hogy elkezdjem versenyszerűen:(

Hogy mi tetszik benne, úgy minden. Az tetszett meg, ahogy Ő küzd:) Utána láttam lányokat, és nekem nagyon tetszik.

19/l

2011. márc. 3. 22:51
 2/12 anonim ***** válasza:

én 2 éve kezdtem karatézni itthon a városba ahol élek...

és én mindig is a harcmüvészet mániájába éltem /legalábbis szertem nézni anno/ és hát más a környéken nincs harcművészet sokáig nem akartam mondjuk csinálni de aztán láttam egy srácot /máramár egyik legjobbbarátom akkor még nem ismertem/ bemutatonvés ugy tetszett hogy mennyire élezi meg minden és akkor igy lele mentem edzést nézni és ugy akkor mégjobban beleszerelmesedtem a kyoba

ugy voltam vele hogy kiprobálom hátha énis tudnám ugy élvezni

igaz nem versenyszerüen üzöm

17/l

2011. márc. 4. 14:06
 3/12 anonim ***** válasza:
én bokszolok, lassan másfél éve Egerben és nagyon imádom. hogy miért kezdtem el ezt nem tudom, sosem tudtam rá válaszolni, de nem bántam meg. 17/L
2011. márc. 5. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Kick box. Kamaszkoromban karatéztam és kung-fuztam, de nem igazán tudtam átérezni a "csi" áramoltatását és a pantomimes gyakorlatokat.

A kick boxban ezek nincsenek, viszont az edzés kőkemény :)

Néhány hete járok, de nekem nagyon bejött!

28/N

2011. márc. 5. 17:12
 5/12 anonim ***** válasza:

jó beleolvasni ilyen témába :)

20ff, önvéd. "edző"

2011. márc. 5. 18:52
 6/12 sz12 válasza:
:)
2011. márc. 5. 18:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Kung-fu sok éve, mert minden megvan benne ami egy sportban kell. 30/N
2011. márc. 6. 22:22
 8/12 anonim ***** válasza:
de nemáá' kungfut sportnak? :/
2011. márc. 6. 22:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Dehát mi a baj a kung-fuval?
2011. márc. 7. 09:36
 10/12 A kérdező kommentje:

Gondolom arra akart célozni, hogy a kung fu nem sport hanem harcművészet, és a kettő között azért van külömbség. Az utóbbi a harc művészete szóval arra tanít hogyan tegyünk kárt egy emberben, vagy esetlegesen öljük meg azt. Hát nem igazán hasonlítható össze a golfozással :D

Ha nem tévedek, bizonyára wing tsun kung fu-t tanul a kedves hölgy...

2011. márc. 7. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!