Edzéskor pl. : kondi. Milyen arányban számít az edzés illetve az étkezés?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 22:32
11/26 anonim válasza:
vagy a kis humorérzék a +10%?:D Vagy hogy?
12/26 anonim válasza:
Odairtam direkt hogy nem kell minden egyes részére odafigyelni. de azt nemirtam hogy szarja le ! csak ha pontrol pontra nem méri ki és nemcsak azt eszik ami kéne a fejlődéshez de a jó edzés megvan attól még fejlődni fog !
13/26 anonim válasza:
jól van f@szom fáradt vagyok! akkor 130% na! ezt már géppel számoltam:)
14/26 anonim válasza:
nem jó a genetikád a matekhoz!
15/26 anonim válasza:
az edzéshez se rohadjon meg! azér szopok annyit!
16/26 anonim válasza:
Ti nemondjátok már , hogy minden egyes testépítőnek aki ilyen verseny szintekre(világhír) szintre elért annak mind jóvolt a genetikája tuti hogy nem csak a kitartás volt meg benük ha ez megvan mindekibe akkor bármit elérhet !
17/26 anonim válasza:
ezt te sem gondoltad komolyan ugye?
19/26 anonim válasza:
Az emberek 99,9 százalékából nem lenne egy Ronnie Coleman. Akárhogy edzene, akárhogy kajálna, akármilyen jól használná a koxot. Ez genetika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!