Kondi? Edzés? H? hogy? Edzés
Sziasztok!
Hogy tudnék magamra a felső testemre és karomra izmot felszedni?
193cm vagyok és 75kilo .
Szeretnék karosodni meg felsőtestemre izmot felszedni.
Hogy lehet ? Nincs itt nálunk a falun belül kondi terem
Én tudom a megoldást a problémára.
Fogj egy három méter huszonhét centiméter hosszú madzagot, és minden hónap utolsó előtti napján huszonegy óra harminchárom perckor köss rá egy csomót. A csomók egymástól tizennégy milliméterre legyenek.
Amikor a madzag végére értél, tarts két nap szünetet.
Ezután minden hónap negyedik napján reggel fél kilenc után hét perccel oldj ki egy csomót. Csak óvatosan, a madzag ne sérüljön, véletlenül se vágd el.
Amikor már csak három csomó maradt, akkor öt napra áztasd be a madzagot kamillateába. Az áztatás időtartama alatt hatvannégy percenként keverj rajta kettőt balra, másfelet jobbra. Az öt nap letelte után szárítsd meg a madzagot, majd folytasd az egészet onnan, ahol korábban abbahagytad.
Ha az utolsó csomót is kioldottad, akkor dobd a madzagot a kukába, vagy még jobb megoldás, ha elégeted. Vigyázz, ebben az esetben nehogy balesetet okozz. Ezután gondolkodj azon, hogy fennáll-e még az általad írt helyzet. Ha nem, akkor győztünk. Ha igen, akkor majd kitalálunk valami más műveletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!