Miért reklámozzák ennyire a Wing Tsun-t?
dr. Simicskó István honvédelmi minisztériumi államtitkár, wing tsun mester
Szél Gábor wing tsun mester katona
Innen a katonai vonal.
Egyébként a Máday féle ( Leung Ting ) wing tsun kő kemény üzlet. Mármint a mestereknek. Nagyon drága sport. Az edzés díjak a vizsgák, az edzőtáborok sokba kerülnek a tanulóknak. Azt meg mindenki döntse el magának, hogy mennyire használható a tudás amit a pénzéért megszerez.
Szóval ez egy üzleti vállalkozás. Ezért kell a marketing.
A wing tsun egy rohadtul könnyen tanulható, és hatásos harcművészet..
Nekem is Széll Gábor a "mesterem" csak nekem suliba, mivel Derecskére járok rend és honvédelem szakra:D
Jófej az öreg;)
Én is jártam egy ideig Mádai féle edzésre.
A kung-fu filozófia arról szólt, hogy mindenki hülye és béna, az összes egyéb harcművészet és küzdősport használhatatlan. Amikor Mádai sifu felhuzza a bal szemöldökét akkor még Chuk Norris is megrémül, pedig ő köztudottan bátor ember.
Aztán sportágat váltottam. Amikor a mester véleményét kérdeztük más stílusokról, azt mondta : Menj és próbáld ki. Érezd és tapasztald a különbséget.
Üdvözlet!
Régebben a Karate-t reklámozták, ahhoz hogy egy mesternek tanítványai l egyenek nélkülözhetetlen a reklámozás. Azért kell a nagy marketing mert fent akarják tartani a stílust. Számos videót megnéztem már és igen hatásos a Wing Chun módszer, nem véletlenül tartják az egyik legjobbnak a világon.
Én is gondolkozok rajta, hogy elkezdek járni rá. Bár én nem igen vettem észre a reklámozást. Egyszer valahol egy linket megnézve leltem rá magára a szóra és a google segítségével kiderítettem mit jelent. Szóval nem igen vettem észre meg veszem észre hogy nagyon reklámozzák. De ezt legalább van értelme reklámozni az ostoba WS Teleshop-al ellentétben.
UI: A Máday-féle Wing Chun lehet hogy csak kőkemény üzlet, de vannak modernebb formák, más iskolák, stílusok melyekre ha az ember jelentkezik és elmegy ott letisztázzák a dolgok miértjét.
Úgy értem hogy meg lehet mondani hogy mit tanítsanak az embernek. Van aki a kelet-szeretete, a harmónia és a lelki fejlődés miatt kezd el rá járni, valaki meg az önvédelem miatt. Előre le kell tisztázni a célokat a Si-Fu-val hogy olyan dolgokat tanítson meg amire épp szüksége van az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!