Ebmas Wing Tzun Kung fu milyen?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a stílus. A városomban Wing Tsu is van de az nen tetszik egy edzésen voltam és az nagyo nem jött be. Meg se izzadtam edzésen, és nem tudtam a technikákat elképzelni valós helyzetekbe. Ezért vonakodok egy kicsit az Ebmas-tól is egy kicsit. Nektek mik a tapasztalaitok?2011. szept. 29. 21:14
1/9 anonim válasza:
edző kérdése az egész, leginkább..
nézd meg azt az edzést is!
2/9 anonim válasza:
Ezek a Kung Fu utánzatok igazából nem sokat érnek. Am Körmenden is pont most indult ilyen...aztán elég gáz szerintem.:S
3/9 anonim válasza:
A wing tzunban bizt nem fogsz csalódni.Keményebbek az edzések,és full contact is van.
4/9 anonim válasza:
Egy edzés alapján ne vonj le következtetést. Az tény hogy az erősítés nem a wingtsun(mind1 milyen írásmód) jellegzetessége. A technikák viszont nagyon jók ha megtanítanak használni őket. Sajnos sok a rossz instruktor. De ez nem a stílust minősíti, ha Budapesten laksz nézz meg több edzőt több szövetséget vannak nagyon jók. Erősítés pedig sajnos kötelező pluszban a wt mellé, mert az mindenhol kevés.
5/9 anonim válasza:
de erősíteni nem otthon kell, edzésen a technikát kéne gyakorolni + sparring..
én utálom, hogy mi edzésünkön mire elkezdünk gyakorolni már vagy a karom vagy a lábam alig mozog általában.. mondjuk kegyetlen kemény alapokat kapunk az is igaz..
6/9 anonim válasza:
már hogy erősíteni szerintem nem is edzésen kell, azt bárki tud otthon is vagy teremben.
7/9 A kérdező kommentje:
De nekünk minden nap van valamilyen edzés. Ha egy tizest befizetsz akkor lejárhatsz MMa-ra, Escrimára és BJJ-re is.
2011. okt. 31. 21:43
8/9 anonim válasza:
Escrimát ha jól oktatják akkor az jó!
9/9 anonim válasza:
Persze aki rögtön feladja annak mindegy mit választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!