Az EBMAS Wing Tzun milyen?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy sokkal fárasztóbbak az edzések. Arra is kiváncsi vagyok hogy milyen egy edzésnek a felépítése, és hogy akik csinálják szeretik-e? Vannak-e versenyek?2011. aug. 27. 11:09
1/2 anonim válasza:
Én anno 2 évig jártam, költözés miatt hagytam abba. Nagyon élvezetes, és igen, fárasztó, de nagyon nagyon szerettem, sajnos itt jelenleg a közelben nem oktatják. Igen, egyre több verseny, tábor, és hasonló van, fele külföldön. Én csaj ajánlani tudom!
2/2 anonim válasza:
Verseny nem jellemző magára a stílusra nem írásmódtól függ. A Wing TZUNban jobban fent maradtak a régi WTs értékek. Pl nem hagynak minden kis pipogya bohócot tanítani stb... Jobban odafigyelnek a diákokra is általában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!