Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a H. I. T....

Mi a véleményetek a H. I. T. edzésmódszerről?

Figyelt kérdés
Olyan írjon aki már próbálta is, mert én idáig kb olyan edzéstervet használtam ahol 1 edzésen kb 8-12gyakorlat 3-4 széria, szóval mint egy átlagos. De most kezdtem el a HIT-es módszert ott meg egy edzésen van 4-5 gyakorlat 1-2 max 3 sorozat, egy edzésen vagyok túl idáig tetszik mert 1 ismétlést most 6mp-ig csinálok egyből nagy súllyal és a "rövid, ritka, kemény" szavak tényleg nagyon jól illetik ezt az edzésmódszert. 1-1.5 óra helyett most fél-háromnegyed de mégis nehezebb is így mint előző módszerrel....
2011. febr. 15. 15:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A HIT jó edzésmódszer, ha megfelelően tudják alkalmazni. Általában nem tudják.
2011. febr. 15. 23:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Évekig Arnold edzési tanácsait követtem, pl. mellre volt vagy 4 gyakorlat 4-4 sorozattal. Egy idő után megálltam a fejlődésben. Áttértem a H.S.T.-re, de egy ideje már a H.I.T. szerint edzek.

AZ edzésidőm lecsökkent 35-40 percre, egy héten 3 edzésem van. Nekem teljes mértékben bevált. Nagyon sokáig pl. nem tudtam elrugaszkodni a 45-ös kartól, ott beállt. Most ha minden jól megy, lassan 50-es lesz. Szerintem régen erősen túledzett voltam.

Ha alaposan bemelegítesz, nem lesz bajod és nőni fogsz tőle. Nézz utána alaposan és az eredmény, a fejlődés nem marad el.

2012. júl. 7. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!